Haberler

Afşin Kültür ve Güreş Festivali İptal Edildi

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde, 4-6 Eylül tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan Afşin Kültür ve Güreş Festivali iptal edildi.

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde, 4-6 Eylül tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan Afşin Kültür ve Güreş Festivali iptal edildi.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, yaptığı açıklamada, ülke genelinde yaşanan terör olayları nedeniyle, Afşin Belediyesi bünyesinde yapılması planlanan festival, şölen ve şenlik gibi etkinliklerin iptal edildiğini söyledi.

Konuyla ilgili duyarlılıklarından dolayı belediye meclis üyelerine teşekkür eden Güven, "Son günlerde meydana gelen terör eylemleri neticesindeki üzüntü verici olaylardan dolayı hassasiyet göstererek böyle bir karar aldık" dedi.

Terör saldırıları sonucu şehit olan polis ve askerlere Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar dileyen Başkan Güven, "Yaralılara da acil şifalar diliyorum. Her zaman bir ve beraber olan milletimiz, bu hain saldırıların ardından dik durarak, teröre asla ve asla prim vermeyecektir. Rabbim devletimizin ve milletimizin yar ve yardımcısı olsun" ifadelerine yer verdi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kahramanmaraş Yerel Haberler

title