Haberler

Afrin Şehidinin Annesi: İdam Edilmelerini İstiyorum

Zeytin Dalı Harekatında şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı'nın annesi Sibel Muratdağı, oğlunu şehit eden teröristlerin yakalanmasına ilişkin, "Devlet teröristleri beslemesin, idam etsin" dedi.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin'e yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Operasyonu'nun 4'üncü gününde şehit düşen ve naaşı 58 gün sonra bulunan Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı'nın annesi Sibel Muratdağı, MİT tarafından düzenlenen operasyonla yakalanan teröristlerin Türkiye'ye getirilmesini değerlendirdi. Çok mutlu olduklarını dile getiren Muratdağı, "Mehmet'imin ve Mehmetlerin kanı yerde kalmadı" diye konuştu.

"O PİSLİKLERİN İDAM EDİLMELERİNİ İSTİYORUM"

Yakalanan teröristlerin idam edilmesini istediklerini belirten anne Muratdağı, "Yakalandıkları için bir taraftan mutluyum, bir taraftan acımız tekrar tazelendi. Şuan çok kötü durumdayım, ilaçlarla ayakta duruyorum. Mehmet'imin, diğer Mehmetlerin kanı yerde kalmadı. Çok şükür yakalandılar. Devletimden tek isteğim, içimizin rahatlaması için o pisliklerin idam edilmelerini istiyorum. O pisliklerin devletin suyunu içip yatmalarını değil de idam edilmelerini istiyorum. Gebermelerini istiyorum. Başka hiçbir şey istemiyorum" ifadelerini kullandı.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Afrin Güncel Haberler

title