Haberler

Afrin'de Yaralanan Asker Konuştu: "En Son Tepeyi Alana Kadar Geri Dönmek Yok"

Afrin'de yaralanan asker konuştu: "En son tepeyi alana kadar geri dönmek yok" Zeytin Dalı Harekatı'nda teröristlerin roketli saldırısı sonucu işitme kaybı yaşayan ve tedavi gördüğü Kilis Devlet Hastanesinden taburcu olarak memleketi Gördes'e gelen Piyade Uzman Çavuş Orhan Kayalı,...

Afrin'de yaralanan asker konuştu: "En son tepeyi alana kadar geri dönmek yok"

Zeytin Dalı Harekatı'nda teröristlerin roketli saldırısı sonucu işitme kaybı yaşayan ve tedavi gördüğü Kilis Devlet Hastanesinden taburcu olarak memleketi Gördes'e gelen Piyade Uzman Çavuş Orhan Kayalı, operasyonda yaşananları anlattı

İstirahat için memleketine gelen Uzman Çavuş Kayalı'yı Gördes Kaymakamı Fatih Ayaz karşıladı

Piyade Uzman Çavuş Orhan Kayalı :

" Tek emelimiz var, en son tepeyi alana kadar geri dönmek yok. Ne pahasına olursa olsun en son teröristin leşini serene kadar devam edeceğiz"

"Burada yiyemeyeceklerimizi orada dağın tepesine çıkarıyorlar"

"Arkamızda analarımızın, ak sakallı dedelerimizin duasının olduğunu bilmek bizi mutlu ediyor"

MANİSA - Afrin'de terör örgütü PYD/PKK'lı teröristlerin roketli saldırısı sonucu yaralanan Piyade Uzman Çavuş Orhan Kayalı, "Hiçbir zaman geri dönmeyi, vazgeçmeyi düşünmedik. Tek emelimiz var, en son tepeyi alana kadar geri dönmek yok" dedi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin hudut güvenliği ve bölgede istikrarı sağlamak, bölge halkını teröristlerin baskı ve zulmünden kurtarmak amacıyla Suriye'nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ mensuplarına yönelik yürüttüğü 'Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Piyade Uzman Çavuş Orhan Kayalı, teröristlerin gerçekleştirdiği roketli saldırı sonucu hafif işitme kaybı geçirdi. Kayalı, Kilis Devlet Hastanesindeki tedavisinin ardından istirahat için memleketi Manisa'nın Gördes ilçesine geldi. Uzman Çavuş Orhan Kayalı'yı karşılayan Gördes İlçe Kaymakamı Fatih Ayaz, kendisini ve babası Süleyman Kayalı'yı makamında ağırladı. Zeytin Dalı Harekatı'nın en başından bu yana görev aldığını anlatan Kayalı, 7 günlük bir izin aldığını belirterek, istirahatının ardından arkadaşlarının yanına döneceğini söyledi. Uzman Çavuş Orhan Kayalı, "Biz orada ve ülkemiz için her şeyimizi ortaya koyuyoruz. Aramızda yaralananlarımız da oldu. Biz buna aldırmadan, hiç boynumuzu eğip moralimizi bozmadan arkadaşlarımızın tedavisi yaptık ve devam ettik. Hiçbir zaman geri dönmeyi, vazgeçmeyi düşünmedik. Tek emelimiz var, en son tepeyi alana kadar geri dönmek yok. Ne pahasına olursa olsun en son teröristin leşini serene kadar devam edeceğiz. Ezanımızı, bayrağımızı dindirmeyeceğiz. Moralimiz halkımızın desteğiyle çok güzel. Burada yiyemeyeceklerimizi orada dağın tepesine çıkarıyorlar. Vatanımız milletimiz sağ olsun. Başta Kilis halkı olmak üzere tüm Türkiye halkına çok teşekkür ederiz. Ellerine kollarına sağlık. Dualarının hep bizimle olduğunu biliyoruz. Arkamızda analarımızın, ak sakallı dedelerimizin duasının olduğunu bilmek bizi mutlu ediyor. Onların sayesinde hiçbir zaman karamsar düşünceye kapılmıyoruz. Bayrağımızı indirmeyeceğiz. Son tepeye kadar alacağız. Sınırlarımızın güvenliğini sağlayacağız ve bizim görevimiz orada bitecek" dedi.

Uzman Çavuş Kayalı ile sohbet eden Gördes Kaymakamı Fatih Ayaz, 80 milyonun Mehmetçik ile birlikte olduğunu ifade ederek, "Devletimiz milletimiz her zaman arkanızda. Operasyon sırasında askerimiz yaralanmasına rağmen 'tekrar geri gideceğim, mücadelemi sürdüreceğim. Geri dönmek yok' diyor. 'Artık gitmem. Ben mücadelemi verdim. Burada bitti' demiyor, kanının son damlasına kadar mücadele etmek istiyor. Böyle bir milletin karşısında kim durabilir, kimse duramaz Allah'ın izniyle" dedi.

Annesi tarhana çorbası hazırlamış

Annesinin kendisi için meşhur tarhana çorbası hazırladığını söyleyen Uzm. Çvş. Kayalı 7 günlük istirahatın ardından görevine geri dönecek. Kendisine Türk Bayrağı hediye edilen Uzm. Çvş. Kayalı, "Bu bayrağı milletim için alıyorum. Bayrağımızı oradaki en son tepeye dikeceğime söz veriyorum" şeklinde cevap verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Gördes Kayalı Kilis Afrin Genel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title