Haberler

TSK'nın Afrin'de Gözaltına Aldığı Şüphelilerin, İp Gibi Dizildiği Anların Görüntüleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

TSK ve ÖSO, Afrin'deki 300 kişilik suç örgütüne karşı düzenlediği operasyonda 12 saatte çok sayıda şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin, tutulduğu yerden çıkarılma anı ortaya çıktı.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) Afrin'de halka zulmeden, hırsızlık ve çete faaliyetleri yürüten yaklaşık 300 kişilik suç örgütüne karşı düzenlediği operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin tutulduğu yerden çıkarılma anları, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

ŞÜPHELİLER GÖZALTINA ALINDI

TSK, dün Afrin'de sokağa çıkma yasağı ilan etti. Soygun, gasp ve hırsızlık olaylarının bölgede artması üzerine 300 kişilik suç örgütüne karşı ÖSO'yla beraber 12 saatlik operasyon düzenledi. Operasyon sonucunda birçok şüpheli, gözaltına alındı. Operasyonda ayrıca yüzlerce silah ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

AHRUR-U ŞARKİYE GRUBUNA OPERASYON DÜZENLENDİ

Afrin'de yaşananlarla ilgili olarak Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, bütün ÖSO gruplarının birleşmesiyle oluşturulan Ceyş-ül Vatan grubuna katılmayan, ayrımcılık, bozgunculuk, halka zarar üreten Ahrur-u Şarkiye grubuyla ilgili operasyon başlatıldığını söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Afrin TSK 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (31)

MERT:

MESAJLARI OKUDUKÇA TÜRK MİLLETİ NE KADAR VAHŞİ OLDUKLARINI DAHADA İYİ ANLIYORUM ALLAH DÜNYAYI ELİNİZİN ALTINA KOYMASIN ABD NİN YERİNDE SİZ OLSAYDINIZ HERGÜN İNSAN KESERDİNİZ YAŞASIN ABD

6
50
yanıtYanıtla
NAMERT ADAMa:

sen kimsin ve ne hakla böyle konuşma cüretini buluyorsun. necisin kendini kimin yerine koyuyorsun hadsiz küstah herif. suç işliyorsun seni bulurlar. bakalım o zaman nasıl ABD diyeceksin adam ol adam. ama adam değilsin. insan da değilsin

yanıt5
yanıt3
AYSBERK:

Sevdi mi Allah''ına kadar sever , sevmedi mi . . . . . . . . . . . . MERT kardeş , mesele vatan oldu mu gerisi teferruat . keser de biçer de Dünya da daha demokrasi olgunlaşmadan bile Türkler kimleri himayesine almış . biraz araştır

yanıt3
yanıt3
oğuz:

hee osmanlı varken hergün kesiodu dimi :S veya ondan önce ne saçma bi yorum ki istese osmanlı ne katiamlar yapardı

yanıt2
yanıt1
SERKAN:

Laiklikle cumhuriyetle yönetilemenin kıymetini bilelim yoksa böyle cehalet zihniyetli bir ülke olurduk

16
18
yanıtYanıtla
Din düşmanı chp:

Şimdi çok medenisin değil mi? Aya Mars’a çıktınızda güneş eksik kaldı.

yanıt15
yanıt7
KARLI DAĞLAR:

Alakaya maydonoz doğra. . .

yanıt4
yanıt0
adsizfr:

Oraya dizdiginiz cetelerle daha dune kadar beraber katliam yapiyordunuz ne olduda bugun cete oldular

9
23
yanıtYanıtla
senin gibiler temizleniyor.:

terörist!! sen katliam görmemişsin. . . orada yapılanlar temizlik. . . az zaman sonra içeride de başlayacağız inşallah, fistanlı seni. . . . . .

yanıt3
yanıt2
OSMANLI TORUNU:

ATALARIMIZ GİBİ TOPRAK GENİŞLETMEK LAZIM SURİYE VE IRAK BİZİM OLSUN ÇOK MU YANİ

8
17
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title