Haberler

Afrikalı Öğrencilerden Dua

Kütahya’nın Simav ilçesine gezi amaçlı gelen Afrika, Kazakistan ve Azerbaycan’dan gelen öğrenciler, Simav halkıyla buluştu.

Kütahya'nın Simav ilçesine gezi amaçlı gelen Afrika, Kazakistan ve Azerbaycan'dan gelen öğrenciler, Simav halkıyla buluştu. Etkinliğe Simav Belediye Başkan Vekili Ramazan Sarı, AK Parti Simav İlçe Başkanı Avukat Adil Biçer, Vakıf Başkanı Şinasi Çetiner, misafir öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Simav Belediye Başkan Vekili Ramazan Sarı, Gana, Mali, Nijer, Burkina Faso, Kamerun, Güney Amerika, Azerbaycan ve Kazakistan'dan Simav'a gelen gençleri misafir etmekten mutluluk duyduklarını belirtti. Sarı, "Bu akşam yapılan etkinlikte, özellikle Afrikalı öğrencilerin yaptıkları duaları ve okudukları Çanakkale türküsü hepimizi çok duygulandırdı. Dünya'nın değişik ülkelerinden Simav'a gelen bu gençlerin Türkiye hayranlıkları bizleri çok sevindirdi, hepsinden Allah razı olsun" diye konuştu.

Afrikalı öğrencilerin, Simav'da Afrin operasyonu için yaptıkları dua büyük takdir topladı. (MEİ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Azerbaycan Kazakistan Kütahya Simav Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title