Haberler

Afrikalı Ali ve Rüzgar Hakan Bitlis'te

Bitlis Fm'in Daveti Üzerine Bitlis'e Gelen Ünlü Radyo Sunucuları Afrikalı Ali ile Rüzgar Hakan Sevenleriyle Buluşmaya Başladı. Telefon Aracılığı ile Canlı Yayına Katılan Sunucular, Ayrıca Dinleyicilere Çeşitli Hediyeler de Dağıtıyorlar.

Bitlis FM'in daveti üzerine Bitlis'e gelen ünlü radyo sunucuları Afrikalı Ali ile Rüzgar Hakan sevenleriyle buluşmaya başladı. Telefon aracılığı ile canlı yayına katılan sunucular, ayrıca dinleyicilere çeşitli hediyeler de dağıtıyorlar.

İstanbul'da yayın yapan Radyo İlaç Genel Yayın Yönetmeni Afrikalı Ali ile Radyo İlaç DJ'yi Rüzgar Hakan, yaklaşık 1 hafta boyunca Bitlis FM'de canlı program yaparak sevenleriyle buluşacak. Geçtiğimiz yıl Magazin Gazetecileri Derneği'nin (MGD) düzenlemiş olduğu yarışmada yılın DJ'yi seçilen Afrikalı Ali, ilk defa geldiği Bitlis'ten son derece memnun kaldığını belirtti. Afrikalı Ali, "Yaklaşık 15 yıldır bu mesleği sürdürüyorum. Türkiye'nin çeşitli illerine gittim. Bitlis FM'den böyle bir teklif gelince biz de Bitlis'e geldik. Yaklaşık 1 hafta boyunca Bitlis FM'den canlı yayın yapacağız. Ünlü ses sanatçılarını telefon bağlantı ile hayranlarıyla buluşturuyoruz. Ayrıca dinleyicilerimizi sorduğumuz soru karşılığında çeşitli mutfak eşyalarını hediye ediyoruz" dedi.

Radyo İlaç DJ'yi Rüzgar Hakan ise, Bitlis'te kendilerini yabancı hissetmediklerini belirterek, "Aslında buraya gelirken, 'Acaba bizi tanırlar mı' diye şüpheler vardı. Ancak gördük ki bizi herkes tanıyormuş ve burada hiç yabancılık çekmedik. Buranın insanları ve dinleyicileri çok sıcak. Çok misafirperver insanlar. Ayrıca Bitlis tarihi ve doğal güzelliğiyle çok farklı bir yer. Fırsat buldukça tarihi mekanları geziyoruz. Sokakta insanlarla sohbet ediyoruz ve bizlere yakın bir ilgi gösteriyorlar. Bu yüzden tüm Bitlisliler'e teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

(Yİ-MET-Y)

17.07.2007 17:22 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title