Haberler

Afilli Aşk 10. bölüm fragmanı yayınlandı! Afilli Aşk 9. son bölüm izle

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Afilli Aşk'ın 9. bölümü izleyici ile buluştu. Yine seyredenlere keyifli anlar yaşatan Afilli Aşk'ın bu haftaki bölümüne, Ayşe ve Kerem arasında yaşanan öpücük krizi damga vurdu. Son bölümden sonra yayınlanan Afili Aşk 10. yeni bölüm fragmanında Kerem, Ayşe'nin matematik hocasını görünce şok oluyor.

Afilli Aşk'ın çarşamba akşamı ekranlara gelen son bölümünde heyecan dolu gelişmeler yaşandı. Ayşe ve Kerem'in giderek yakınlaşması ve büyük sırrın açığa kavuşup kavuşmayacağı dizinin hayranlarını ekranlara kitledi. Son bölümden hemen sonra Afilil Aşk 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Afilli Aşk'ın 9. bölümünde başka neler oldu? İşte, Afilli Aşk'ın 9. bölümünde yaşananlar ve 10. yeni bölümle fragmanı ile ilgili merak edilenler.

AFİLİ AŞK 10. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Afili Aşk 10. Bölüm Fragmanı yayında! Kerem ve Ayşe aralarındaki garip durumu çözmeye çalışıyorlar. Hislerinin karmaşası içinde boğulan ikili, birbirlerinden hoşlandıklarını kendilerine bile itiraf etmekten kaçınıyorlar!

Ayşe sınava hazırlanmak için ders alabileceği bir matematik hocası arıyor. Bulduğu bir kaç ismi Kerem ile paylaşınca ummayacağı bir planın ortasında kalıyor. Ayşe'yi kıskanan Kerem kendince en zararsız hocayı seçmeye çalışıyor fakat olayın sonunda kendi kazdığı kuyuya düşüyor! Eve gelen yeni matematik hocası Kerem'in çıldırmasına sebep oluyor!

AFİLLİ AŞK SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Abisine boşanmak istediğini söyleyen Ayşe, Kerem'in son dakika hamlesiyle şoke olur. Kerem ve Ayşe boşanma kriziyle yüz yüzeyken şirkette de onlar için bir plan yapılmaktadır. Kerem ve Ayşe'nin başrollerde olduğu bir sosyal medya kampanyasına hazırlanan Modamu, Kerem ve Ayşe'nin aşkını herkese gösterecektir.

Reklam filminin ön hazırlıklarını yapan Volkan, Kerem ve Ayşe'nin öpüşmesini isteyince olanlar oluyor! İkilinin arasındaki gerilim iyice büyüyor. Bu arada iki aile de kurban bayramı telaşı içindedir. Oldukça iyi giden sosyal medya kampanyası hayranlardan gelen ''öpücük fotoğrafı'' isteği ile büyük bir krize dönüşecektir.

Afilli Aşk 10. bölüm fragmanı yayınlandı! 9. bölüm izle

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title