Haberler

Afili Aşk 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Afili Aşk 6. son bölüm izle

Afili Aşk dizisinin 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ekranların sevilen dizisi Afili Aşk geçtiğimiz akşam 6. bölümüyle ekranlara geldi. Ayşe, Ceyda'nın tehditlerine daha fazla dayanamaz ve riskli bir planla kendini tehlikeye atar. Afili Aşk dizisinin 6. bölümünde neler oldu?

Afili Aşk dizisi son bölümüyle Çarşamba akşamı ekranlara geldi. Yelda'nın, Ayşe'yi hırsızlıkla suçlaması evde huzursuzluk yaratır. Ancak Samet ve Hülya gerçekleri açıklar. Hakkında söylenenler Ayşe'yi incitmiştir ve Kerem'de onun yanında olmak ister. Afili Aşk dizisinin 6. bölümünde neler oldu? 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Afili Aşk dizisi hakkında merak edilenler…

6. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kerem ve Ayşe arasındaki sahte evliliği öğrenen Ceyda, elindeki ses kaydı ile onları tehdit eder. Bu durumu kullanmak isteyen Ceyda, boşanmalarına sebep olması için çiftin sürekli kavga etmesini ister. Ceyda'nın elindeki ses kaydını alana kadar onun kurallarına uyan Kerem ve Ayşe yakınlaşmaya başlar. Bu yakınlaşma anları onları da şaşırtır.

Afili Aşk 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Afili Aşk 6. son bölüm izle

AYŞE, CEYDA'YA YAKALANACAK MI?

Kerem ile Ayşe, artık Ceyda'nın isteklerinden bunalırlar ve bundan kurtulmanın bir yolunu ararlar. Çünkü Ceyda Ayşe'ye ofiste de göz açtırmaz. Volkan Ceyda'nın bilgisayarına girerek orada olduğunu düşündüğü ses kaydını silmeyi planlar ancak umduklarını bulamazlar. Ofiste ses kaydını bulamayan Kerem ve Ayşe, onun evine girmeye karar verir. Kerem, Ceyda'yı oyalarken Ayşe ve Volkan harekete geçer. Ancak bu iş hiç de kolay olmaz. Ayşe tam hedefine ulaşmak üzereyken evde çalan hırsız alarmı her şeyi alt üst eder.

Afili Aşk 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Afili Aşk 6. son bölüm izle

7. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Çarşamba akşamları ekranlara gelen ve Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk'in başrollerde olduğu Afili Aşk dizisi izleyicinin beklentilerini boşa çıkarmadı. Kerem ile Ayşe arasında başlayan büyük çekim, yalan olan evliliklerini gerçeğe dönüştürebilecek mi? Dizinin henüz yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Afili Aşk dizisinin yeni bölüm fragmanı ve tüm gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz…

Afili Aşk 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Afili Aşk 6. son bölüm izle

Afili Aşk 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Afili Aşk 6. son bölüm izle

Kaynak: Haberler.com / Dizi

Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title