Haberler

Afganistan Cumhurbaşkanı Gani: "Biz Geleceğe Yönelik Adımlar Atmalıyız"

Afganistan Cumhurbaşkanı Eşref Gani, geleceğe yönelik adımlar atılması gerektiğini belirterek, “Kültür ve medeniyet arasındaki temel ilişki ticaret üzerine kurulmuştur.

Afganistan Cumhurbaşkanı Eşref Gani, geleceğe yönelik adımlar atılması gerektiğini belirterek, "Kültür ve medeniyet arasındaki temel ilişki ticaret üzerine kurulmuştur. Afganistan bu konuda zengin bir tarihe sahiptir" dedi.

Afganistan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlenen "Kütür ve Medeniyet" konulu toplantıya birçok bakan ve üst düzey yetkili katıldı. Afganistan Cumhurbaşkanı Eşref Gani, toplantıda yaptığı konuşmada geleceğe yönelik adımlar atılması gerektiğine vurgu yaparak, "Kültür ve medeniyet arasındaki temel ilişki ticaret üzerine kurulmuştur. Afganistan bu konuda zengin bir tarihe sahiptir. Biz terör yüzünden başka şeyler düşünemiyoruz. Böyle programlar düzenlemeliyiz. İnsan her zaman şimdi ve geleceğe odaklıdır. Bu nedenle Afgan halkı geçmişte kalmayacak, geleceğe yönelik adımlar atıyoruz" dedi. - KABİL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Afganistan Cumhurbaşkanı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title