Haberler

Aeü'ye Engelsiz Yaşam İçin Teşekkür Belgesi

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği, öğrencilerin engelsiz yaşama katkı yapmaları nedeniyle Ahi Evran Üniversitesi'ne (AEÜ) teşekkür belgesi verdi.

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği, öğrencilerin engelsiz yaşama katkı yapmaları nedeniyle Ahi Evran Üniversitesi'ne (AEÜ) teşekkür belgesi verdi.

AEÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğretim elemanlarından Öğretim Görevlisi Esra Yılmaz koordinatörlüğünde başlatılan kampanya ile hem çevre temizliği bilinci ve geri dönüşüm bilincinin oluşmasına katkı sağlandı hem de etraftan sağlanan destekle hedeflenen sayının üzerine çıkıldı.

İki tekerlekli sandalye alabilmek için yola çıkılan kampanya ile 2,5 ton kapak toplanarak 7 engellinin yüzü güldürüldü.

Üniversitenin engelsiz yaşama sağladığı katkıdan dolayı Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği tarafından teşekkür belgesi verildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya, Ahi Evran Üniversitesinin insani duyguları yüksek ve yardımsever bir üniversite olduğunu belirterek, teşekkür belgesinin AEÜ için çok büyük önem taşıdığını ifade etti.

Yapılan güzel işlerin bu şekilde ödüllendirilmesinin gençleri daha çok teşvik edeceğinin altını çizen Karakaya, kampanyada emeği geçenlere teşekkür ederek, üniversite olarak sosyal sorumluluk projelerine katkıda bulunmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Karakaya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title