Haberler

Adü Öğrencilerinden Kuaförlük Hizmeti

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (Adü) Sultanhisar Meslek Yüksek Okulu'nda Bu Yıl Açılan Kuaförlük Bölümü Güzelliğine Düşkün Bayanların Uğrak Merkezi Oldu. Okuldaki Uygulamalı Eğitime ve Döner Sermayeye Katkı Sağlaması İçin Başlatılan Cilt Bakım ve Güzellik Seansları En Çok Aydınlı Bayanları Sevindirdi. Kuaförlük Bölümü'nde Eğitim Gören Öğrenciler Bu Uygulama Sayesinde Hem Pratik Yapmaya Hem...

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Sultanhisar Meslek Yüksek Okulu'nda bu yıl açılan Kuaförlük Bölümü güzelliğine düşkün bayanların uğrak merkezi oldu. Okuldaki uygulamalı eğitime ve döner sermayeye katkı sağlaması için başlatılan cilt bakım ve güzellik seansları en çok Aydınlı bayanları sevindirdi. Kuaförlük Bölümü'nde eğitim gören öğrenciler bu uygulama sayesinde hem pratik yapmaya hem de okullarını para kazandırmaya başladı.

Havaların ısınmasıyla birlikte Sultanhisar ve çevresinde yaşayan bir çok bayan diplomalı kuaförlerin elinde güzelleşmek için üniversiteye akın etti. Bayanların ilgisinden oldukça memnun kalan okul idaresi ise fiyatlarının piyasanın çok altında olduğunu belirterek, güzelleşmek isteyen tüm bayanları okullarına davet ettiler. Bu yıl hizmete açılan Sultanhisar Meslek Yüksek Okulu Kuaförlük Bölümü'nde 40 öğrencinin eğitim gördüğünü belirten bölüm Başkanı Gülseren Çetin, uygulama ile hem öğrencilerin pratik yaptığını hem de Aydınlı bayanlara kaliteli hizmeti ucuza sunduklarını söyledi. Son yıllarda yaşanan iş sıkıntısı nedeniyle kuaförlük mesleğinin en gözde meslekler arasında yer aldığını belirten Çetin, "Öğrencilerimizin çoğunluğu meslek lisesi mezunu ve bu işte artık ciddi deneyim ve bilgi sahibi oldular. Pratik yapmak, döner sermayeye katkı sağlamak ve vatandaşımıza hizmet vermek amacıyla böyle bir uygulama başlattık. Hanımlarımızın ilgisi çok yoğun oldu. Aydınlı bayanları yaz sezonuna en güzel şekilde hazırlamak istiyoruz" dedi.

(HÖ-İK-Mİ-

(HÖ-İK-Mİ-)

02.04.2007 18:30 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title