Haberler

Adriano, Kiralık Gitmek İstemiyor

Fenerbahçe'nin de Transfer Listesinde Olduğu İddia Edilen Inter'in Brezilyalı Yıldızı Adriano, İtalyan Ekibinden Ayrılması Durumunda Yeni Takımıyla 'Kalıcı' Sözleşme İmzalamak İstediğini Söyledi.

Fenerbahçe'nin de transfer listesinde olduğu iddia edilen Inter'in Brezilyalı yıldızı Adriano, İtalyan ekibinden ayrılması durumunda yeni takımıyla 'kalıcı' sözleşme imzalamak istediğini söyledi.

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) Şampiyonu Inter'in kiralık olarak transferine yeşil ışık yaktığı Brezilyalı golcü oyuncu Adriano, hiçbir takıma kiralık olarak gitmek istemediğini açıkladı. Fenerbahçe'nin yanı sıra Premier Lig ekiplerinden Manchester City ve Serie A takımlarından Roma'nın da transfer listesinde olduğu iddia edilen Adriano, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Kulüpten ayrılabilecek durumdayken bunu yapmadım. Şimdi, eğer ayrılmam gerekiyorsa, bunu yalnızca kalıcı bir sözleşmeyle

yapmak isterim. Ancak benim öncelikli hedefim takımda kalmak" dedi.

Son iki sezondur yaşadığı sakatlıklar ve form düşüklüğü nedeniyle gözden düşen 25 yaşındaki Adriano; Inter'in Cagliari'den David Suazo'yu transfer etmesiyle kadroya girmekte de zorlanıyordu. Zira Inter'de hali hazırda, Hernan Crespo, Zlatan Ibrahimovic ve Julio Cruz gibi üç forvet oyuncusu daha bulunuyor.

(ERS-ERS-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title