Haberler

Adriana Lima, Bakımlı Olmayı Seven Türk Kadınlarına Övgü Yağdırdı

Adriana Lima, New York Moda Haftası'nda Türk kadınlarına övgü yağdırdı. Türk geleneklerine hayranlık duyan manken, evine gelen misafirlerine Türk kahvesi ikram ettiğini de söyledi.

Türk yazar Metin Hara ile evlilik hazırlığı yapan Victoria's Secret meleği Adriana Lima, katıldığı New York Moda Haftası'nda Türk kadınlarına övgü yağdırdı.

"TÜRK KADINLARININ BAKIMLI OLMALARINA BAYILIYORUM"

Türk kadınlarına övgü yağdıran Brezilyalı model, "Onların bakımlı olmaları ve makyaj sevmelerini takdir ediyorum. Kadınların güzel görünmek ve iyi hissetmek için çaba sarf ettikleri ülkelerde olmaktan hoşlanıyorum." dedi.

Adriana Lima, Bakımlı Olmayı Seven Türk Kadınlarına Övgü Yağdırdı

"MİSAFİRLERİME TÜRK KAHVESİ YAPIYORUM"

Her fırsatta Türk lezzetlerine ve geleneklerine hayran olduğunu söyleyen model, "Evimde sürekli Türk kahvesi bulunduruyorum ve misafirlerime yapıyorum" diye konuştu.

Adriana Lima, Bakımlı Olmayı Seven Türk Kadınlarına Övgü Yağdırdı

Adriana Lima, Bakımlı Olmayı Seven Türk Kadınlarına Övgü Yağdırdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Adriana Lima New York Moda Magazin Haberler

500

Yorumlar (34)

konyalı mesut:

bi bu habere bakıyom bi şu an yemek yapmaya çalışan yağ tulumu eşime. benim kıl deposu gudubet kara, kokan karım mı bakımlı yani?

3
43
yanıtYanıtla
.:

mesut bey adınızı verdiğiniz gibi soyadınızı da verin de, eşiniz tanısın. Bu kadar şikayetçiyseniz, boşayın eşinizi . ( Dış görünüşe göre hareket eden bir karaktersizseniz. ) Veya bir aynaya bakmanızı öneririm. Ayıp!

yanıt23
yanıt2
,,:

bu mu mesut bey? bırak bey olmayı insan olduğuna dair şüphelerim var benim

yanıt6
yanıt0
nick name:

Adamına göre davranıyordur kadıncağız. Sen ona nasıl hissettiriyorsan oda sana öyledir.

yanıt12
yanıt0
Lale:

Türk kadınları iyidir de Türk erkekleri berbattır. Dünyadaki hiçbir kadını hak etmeyen tipler sadece bu ülkede yaşıyor. Karısı Türk olursa kuaföre harcadığı her paranın hesabını yapıp kendini enayi gibi gören Türk erkeği, yabancı bir kadınla evlenirse parayı bolca basar. Türk sevgilisi bakire olmazsa cinayet işleyen Türk erkeği, yabancı ve daha önce pek çok erkekle birlikte olmuş bir kadınla evlenir, birden medeni kesiliverir. Yani bu ülkedeki erkekler iyi muameleye layık değil.

24
11
yanıtYanıtla
Türkoğlu:

senide yabancı kadınla evlenen o aptal türk erkeklerini de sınır dışı etmek lazım

yanıt0
yanıt0
LALELER:

BU DÜŞÜNCELERLE SENDE İYİ MUAMELEYE LAYIK DEİLSİN ZATEN BURNUN HAVADA BELLİKİ SANIRIM SENİ İSTEYEN Bİ ERKEK BULAMAMISSIN HAYATINDA YURTDISINA GİT ORDA BULURSUN BİRİNİ

yanıt2
yanıt2
okuryazar:

hepsi için sölemiyorum ama dünyadaki en fazla egoya sahip kadınlardandır kendileri ve güzellik olarakda dünyanın en çirkin kadınlarındandır asla mutlu edemessiniz. . .

9
11
yanıtYanıtla
vurguncu:

okuryazar çok doğru söylüyor kendisi uzun yıllar adrianayla kanka olduğundan her şeyini bilir yedikleri içtikleri ayrı gitmez. Hadi ordan gereksiz sanki dersin çocukluk arkadaşı nerden biliyonda bu kadar rahat yıllardır tanıyor gibi yazabiliyon boş insansın okuryazar nickini değiş kişiliğinle alakası yok belliki.

yanıt0
yanıt1
okur yazar:

vurguncu arkadaş çokmu zoruna gitti gerçekler acıdır bu arada adriana limayı tanımam tabikide ama ukraynanın odessa şehrinden yazıyorum burda adriana lima çok fazla zaten ve türk kızlarıyla olan farkı çok açık bi şekilde görüyorum güzellik var insanlık var kibir yok ondan yazdım zaten hadi şimdi işine . . .

yanıt1
yanıt4
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title