Haberler

Adres Patent'ten İnovasyon ve Devlet Teşvikleri Eğitimi

Adres Patent 2012 eğitim seminerlerine güncel konulara ışık tutarak devam ediyor.

Adres Patent 2012 eğitim seminerlerine güncel konulara ışık tutarak devam ediyor. Patent Akademisi Eğitim Salon'unda gerçekleşecek seminerde patent eğitiminin yanında, son dönemin önemli gündem maddelerinden biri haline gelen devlet teşvikleri de masaya yatırılacak.

Türkiye'nin dört bir yanındaki organize sanayi bölgeleri, mühendislik odaları, özel kurumları ve üniversitelerinde ücretsiz patent ve inovasyon eğitimleri düzenleyen Adres Patent; 2012 yılı eğitimlerine yenilediği Patent Akademisi Eğitim Salonu'nda devam ediyor. Firmaların Ar-Ge ve Ür-Ge potansiyelini arttırma odaklı eğitim verecek olan Adres Patent'in 3 Mayıs Perşembe günü gerçekleştireceği seminerin konusu; seri patent üretimi, TRIZ ve devlet teşvikleri olacak.

Seminer kapsamında Patent Mühendisi Salim Şentürk seri patent üretimi, inovasyon ve TRIZ (yaratıcı düşünme teknikleri) odaklı eğitim verecekken; Teşvik Danışmanı Ayhan Otçu da son dönemde önemli gündem maddelerinden biri haline gelen devlet teşvikleriyle ilgili ayrıntılı bilgi desteği sağlayacak.

Adres Patent'in yenilenen Patent Akademisi Eğitim Salonu'nda gerçekleştirilecek seminer ilgilenen tüm katılımcılara açık ve ücretsiz gerçekleştirilecek.

Ücretsiz katılım rezervasyonu için firmamızla irtibata geçiniz.

Eğitim Bilgileri:

Yer: Adres Patent Firması Patent Akademisi Eğitim Salonu

Tarih: 03 Mayıs 2012 Perşembe

Program:

13: 00-13: 30 Kayıt- Tanışma

13: 30-14: 15 Seri patent üretim yöntemi ile şirketinizin karlılığını artırın

14: 15-14: 30 Kahve Molası

14: 30-15: 15 TRİZ ( Yaratıcı Düşince Teknikleri)

15: 15-15: 30 Kahve Molası

15: 30-16: 15 Patent başvurularında ve Kobi'lere yönelik diğer devlet teşvikler

16: 15-17: 00 Soru-Cevap

Kaynak: BasinOdasi.com.tr / Basın Bültenleri

Türkiye Basın Bültenleri Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title