Haberler

Adnan Polat Yönetimi Mazbatasını Aldı

Galatasaray Kulübü'nde 22 Mart Cumartesi Günü Yapılan Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Başkanlığa Seçilen Adnan Polat ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Mazbatalarını Aldı.

Galatasaray Kulübü'nde 22 Mart Cumartesi günü yapılan Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda başkanlığa seçilen Adnan Polat ve yönetim kurulu üyeleri, mazbatalarını aldı.

Mecidiyeköy'deki kulüp merkezinde gerçekleştirilen mazbata törenine basın mensupları alınmazken, törenin ardından eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri birlikte medya mensuplarına poz verdi.

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Adnan Polat yönetiminin mazbatalarını Genel Kurul Divan Başkanı Anıl Büyükeroğlu'nun elinden aldığını ve başkanlık devir tesliminin de yapıldığını kaydetti.

Adnan Polat, yaptığı konuşmada, yönetim kurulu olarak bugün resmen göreve başladıklarını ifade ederek, ''Seçimlerden önce en önemli misyonumuzun birliktelik ve projelerin tamamlanması olduğunu açıklamıştık. Görevlerimizi en iyi şekilde ifa etmeye çalışacağız'' dedi.

Galatasaray'da başkanlık görevini Adnan Polat'a devreden Özhan Canaydın ise konuşmasında ''Bir dönemi bitirdik, yeni bir dönem başlıyor'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title