Haberler

Adnan Polat'ın Açıklamaları

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat Kayseri'de Katıldığı Bir Yerel Televizyonda Önemli Açıklamalarda Bulundu.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat Kayseri'de katıldığı bir yerel televizyonda önemli açıklamalarda bulundu.

Kayserispor'lu Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ın sözünü Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'den aldıklarını belirten Polat, "Eğer bu futbolcuları kulüpleri satarsa öncelik bizimdir" dedi. Adnan Polat, Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın ve Teknik Direktör Eric Gerets'le de hiçbir sorununun olmadığını söyledi.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat dün akşam Kanal 38 Spor Müdürü Doğan Havur'un hazırlayıp sunduğu Santra proğramına katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Polat, Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz için Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin kendilerine söz verdiğini ve "Eğer bu iki futbolcu kulüpleri tarafından satılırsa, öncelik bizdedir" dedi. Polat, Basın'da Galatasaray Kulüp başkanı Özhan Canaydın ile aralarında bir problem varmış gibi çıkan haberlerinde gerçeği yansıtmadığını söyleyerek, "Günde en az 6 saat Özhan abi ile birlikte oluyoruz, ama birileri sanki aramızda bir sorun varmış gibi kamuoyuna yansıtıyor. Ben başkanımızla günümün büyük bölümünü birlikte geçiriyorum" dedi. Teknik direktörleri Eric Gerets ile de aralarında her hangi bir sorun olmadığını belirten Polat, "Hocamızla aramızda bir sorun olmadığını Kayseri kamuoyu yakından gördü. Hocamız ile Kayseri'de birlikte yaptığımız açılış ve etkinliklerdeki samimi ilişkimizi herkes gördü, hocamıza güvenimiz tam ve arkasındayız" dedi. Ersun Yanal ile her hangi bir ön anlaşma yapmadıklarını açıklayan Adnan Polat, "Bizim hocamız Eric Gerets, Ersun Yanal hoca ile ilgilenmiyoruz" diye konuştu. Futbol Federasyonun da yaşanan sıkıntılara da değinen Polat, "Bu gelişmeler Türk futbolunu olumsuz yönde etkiler ve futbola zarar verir" ifadelerini kullandı.

(SE-MFS-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title