Haberler

Adnan Polat : ''iki Penaltı Kaçırıp, Gol Atamazsanız Puan Kaybedersiniz''

Ankaraspor Kulübü Başkanı Hilmi Gökçınar, ''tertemiz Bir Lig Olsun'' Dedi. Turkcell Süper Ligi'nin Son Şampiyonu Galatasaray İle Oynadıkları Sezonun Açılış Karşılaşmasının Ardından Değerlendirmeler Yapan Ve Ligin Tüm Takımlara Hayırlı Olması Dileğinde Bulunan Gökçınar, Yeni Sezonun Sorunsuz Bir Ş...

Ankaraspor Kulübü Başkanı Hilmi Gökçınar, ``Tertemiz bir lig olsun`` dedi. Turkcell Süper Ligi`nin son şampiyonu Galatasaray ile oynadıkları sezonun açılış karşılaşmasının ardından değerlendirmeler yapan ve ligin tüm takımlara hayırlı olması dileğinde bulunan Gökçınar, yeni sezonun sorunsuz bir şekilde geçmesi ve ligin tertemiz olması temennilerinde bulundu.

Önceki sezonun son haftasında ligden düşmekten son anda kurtulduklarını hatırlatan Gökçınar, Galatasaray karşısında elde edilen puanın ilk maç için önemli olduğunu vurgulayarak, ``Karşılaşmanın tamamında kontrollü oynamaya çalıştık. İlk golü bulan taraf olarak bu üstünlüğü korumak istedik. Ankaraspor`un bugün ortaya

koyduğu futbolla bu sezon ligde iyi şeyler yapacağından eminim. Kalecimiz Hakan`ın başarılı kurtarışlar yapması bizi mutlu etti`` diye konuştu.

GALATASARAY KULÜBÜ İKİNCİ BAŞKANI POLAT: ``İKİ PENALTI KAÇIRIP, GOL ATAMAZSANIZ PUAN KAYBEDERSİNİZ``

Karşılaşma sonrasında gazetecilere maçın değerlendirmesini yapan Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Adnan Polat ise ``İki penaltı kaçırıp, gol atamazsanız puan kaybedersiniz`` dedi. Maçın genelinde çok pozisyon bulduklarını, penaltılar dahil birçok pozisyonu gole çeviremedikleri için puan kaybettiklerini anlatan

Polat, ``Takımın genelinde yeni transferlerimizin önümüzdeki maçlarla birlikte daha iyi adapte olacaklarını gördük. Carrusca sol kanatta olumlu işler yaptı. Futbolcuların transferini gerçekleştirmek bizden, oynatıp, oynatmamak teknik direktörümüz Gerets`tendir`` şeklinde konuştu.

Karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır`ın maçın sonucuna etki edecek bir yönetim sergilemediğini de söyleyen Polat, transfer konusundaki bir soru üzerine ise ``Henüz transfer dönemi bitmedi. Ağustos ayı içinde yabancı bir oyuncu transferimiz daha olacak`` dedi.

Şampiyonlar Ligi`ndeki oynayacakları Mleda Boleslav maçı hakkındaki görüşleri sorulan Adnan Polat, ``Rakibimizi çok tanımıyoruz. Ancak, Mleda Boleslav`ı ciddiye alacağız. Zorlanacağımız bir maç olacağını düşünmüyorum`` yorumunda bulundu.

Protokol tribününde yaşadığı bir sıkıntıdan da söz eden Polat, bu tribündeki yer ayarlamasını yapan kişilerden şikayetçi olduğunu, protokolde olmaması gereken birçok insanın orada olduğunu ve buna tepki gösterdiği için karşılaşmayı alt tribünden izlediğini ifade ederek, ``Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğüne konuyu taşıyıp, şikayette bulunacağım`` diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title