Haberler

Adnan Polat, Galatasaray Başkanlığı'na Aday Olduğunu Açıkladı

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'ın Başkan Adayı Olmayacağını Açıklamasının Ardından, Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Galatasaray Kulübü Başkanlığı'na Aday Olduğunu Açıkladı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'ın başkan adayı olmayacağını açıklamasının ardından, Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Galatasaray Kulübü Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

Adnan Polat, yaptığı yazılı açıklamada, Başkan Özhan Canaydın'ın aday olmayacağını açıkladığını hatırlatarak, "Bu açıklama üzerine kendisi ile yaptığım görüşmeler ve muafakatı doğrultusunda, Galatasaray Spor Kulübü Başkanlığı'na aday olmaya karar vermiş bulunuyorum. İki yıllık çalışma dönemimiz boyunca bana güvenen ve desteğini esirgemeyen başkanımızın bundan sonraki dönemde de aynı desteği sürdüreceğini beyan etmiş olması, adaylık kararımı perçinlemiş ve beni bugün bu basın bildirisi ile Galatasaray camiasına açıklama yapmaya yöneltmiştir. Kuracağımız yönetim kurulunun amacı, camiamızın takımını kucaklamak ve her Galatasaraylı'yı kulübü için çalışan bir yönetim kurulu üyesi haline getirmektir. Galatasaray camiasının bana güvenerek görev tevdi etmesi halinde mevcut yönetimimizin süresine sığdıramadığımız işleri tamamlayacağımızı ve Galatasaray için en iyiyi yapmaya çalışacağımızı taahhüt ederim" ifadelerini kullandı.

(EE-KÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title