Haberler

Adnan Polat: "Diarra İçin Kulübü'ne 7 Milyon Euro Verdik Ama O Gelmek İstemedi"

Galatasaray, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Rövanşında Çek Cumhuriyeti'nin Mlada Boleslav İle Oynayacağı Karşılaşma İçin Prag'a Geldi.

Galatasaray, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme rövanşında Çek Cumhuriyeti`nin Mlada Boleslav ile oynayacağı karşılaşma için Prag`a geldi.

Kafile ile birlikte Başkan Özhan Canaydın, Adnan Polat ve Fatih Gökşen de Prag`a giderken, Polat uçakta DHA muhabirine verdiği bilgilerde ön libero konusuna değinerek, ¨Diarra için kulübü ile anlaştık ama kendisi gelmek istemedi. Zaten şimdi de Real Madrıd`te. Arda ise 15 Milyon Euro eder¨ diye konuştu.

Adnan Polat, Gerets`in ısrarlı isteği için Dünya genelinde kaliteli ön liberolar ile görüştüklerini, bunlardan birinin Diarra olduğunu hatırlatarak ¨Biz ilk etapta kendisi ile görüştük. Sonra kulübü ile anlaşmaya vardık. 7 milyon euro istediler ve ödemeyi kabul ettik. Ancak Real Madrıd devreye girince, futbolcu bize gelmeyi tercih etmedi. yapacak bir şey yok. kesemize uygun biri olursa transfer yapabiliriz¨ ifadesini kullandı.

Avrupa`daki futbolcuların çok pahalı olduğuna da değinen Polat ¨Bizim Arda`ya yabancı bir isim taksak, 15 Milyon Euro eder¨ diyerek dikkatleri üzerine çekti.

Öte yandan özel bir uçakla 2.5 saatlik bir yolculuğun ardından Prag`a ulaşan sarı-kırmızılı ekibi, Türkiye`nin Prag Büyükelçisi Sabri Cenk Duatepe karşıladı. Prag Havalimanı`nda özel güvenlik önlemleri altında otobüslere bindirilen kafile, daha sonra kalacağı Praha Otel`e hareket etti.

İmza kolleksiyonu yapan çok sayıda Çek taraftar, futbolculara daha önce hazırladıkları kataloglara bol bol imza attırdılar. Çek basın mensupları en fazla Hakan Şükür`e ilgi gösterirken, bu futbolcu basın mensuplarının

mikrofonları uzatmasına rağmen konuşmaktan kaçındı.

Galatasaray, TSİ 19.00`da karşılaşmanın oynanacağı City Stadium Mlada Boleslav`da yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak. Teknik direktör Erik Gerets, idman sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title