Haberler

Adnan Polat, Çanakkale'de Önemli Açıklamalarda Bulundu

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Hedeflerinin Takıma Genç Futbolcular Kazandırmak Olduğunu Belirterek, "Bizim Genel Politikamız, Hem Türkiye'de Hem Yurtdışında Genç Futbolcuları Takıma Kazandırmak. Takımda Gençleştirme Operasyonu Yapıp, Galatasaray Takımını Yeniden Kurma Gibi Bir Yaklaşım İçinde Olacağız" Dedi.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, hedeflerinin takıma genç futbolcular kazandırmak olduğunu belirterek, "Bizim genel politikamız, hem Türkiye'de hem yurtdışında genç futbolcuları takıma kazandırmak. Takımda gençleştirme operasyonu yapıp, Galatasaray takımını yeniden kurma gibi bir yaklaşım içinde olacağız" dedi.

Çanakkale'de valililiği ziyaretinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, transferde hem Türkiye'de hem de yurtdışında genç futbolculara önem vereceklerini belirterek, "Şu anda hocamız takımdaki futbolcularla ilgili bütün bilgileri aldı. Aldıkları transfer ücretlerinden tutun, diğer bütün özelliklerine ait raporları aldı. Pazartesi gününe kadar onlar üzerinde çalışacak. Daha sonra hocamızla oturup görüş alışverişinde bulunacağız ve ona göre transfer

politikamızı belirleyeceğiz. Transferde genel politikamız, hem Türkiye'de hem yurtdışında genç futbolculara önem vermek. Takımda gençleştirme operasyonu yapıp, Galatasaray takımını yeniden kurma gibi bir yaklaşım içinde olacağız" diye konuştu.

73 yaşındaki Feldkamp'ın teknik direktörlüğe getirilmesinin yönetimi böldüğünün hatırlatılması üzerine Polat, "15 kişilik yönetim kurulunda hepsinin aynı fikirde olması mümkün değil. Zaten hepimiz aynı fikirde olsak, yönetim kurulu adına bir kişi gelip işleri yapsa yeterli olur. Farklı düşüncelerin olması son derece doğal. Farklı düşünceler var. Ancak yönetimin bölünmesi gibi bir şey söz konusu değil" dedi.

Yönetim kurulunda yaşanan istifaları da değerlendiren Polat, "Şu anda bana gelen, yansıyan bir konu yok. Özhan beye gelmiş olabilir. Başkan bir tane istifa olduğunu söyledi, ama ben onun biraz fevri hareket edilmiş durum olarak düşünüyorum. Herhalde o da işleme konmaz. Arkadaşımız iyi bir Galatasaraylıdır. Belki fevri bir anına denk geldi. Onun için istifayı geri alacağına eminim" diye konuştu.

Yaklaşık 1 ay önce söylediği iddia edilen "Fenerbahçe Roberto Carlos'un ancak posterini alır" şeklindeki açıklamasının hatırlatılması üzerine ise Polat, "Onu bence basının kendisi yazdı ve diğer basın organları da ona inandılar. Ben de sizden duyuyorum ilk defa. Benim o tür beyanatlarım olmaz" dedi.

Fenerbahçe'nin Ankaragücü ile oynadığı ligin son maçında Sarı-lacivertli taraftarların '20.45' tezahüratı yapmaları sırasında neler hissettiğinin sorulması üzerine Polat, "Demek ki 20.45 sadece Galatasaraylılar'ın değil bütün Fenerbahçeliler'in ve futbol kamuoyunun genlerine kadar işlemiş. Ben geçen sene dedim, 'Fenerbahçeliler kol saatlerine baktıkları vakit hep Galatasaray'ı ve 20.45'i hatırlayacaklar'. Demek ki hatırlamaya devam ediyorlar" ifadelerini kullandı.

(AÖ-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title