Haberler

Adnan Polat'a İtalya Devlet Nişanı

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, İtalya Hükümeti Tarafından Kendisine Verilen İtalya Devlet Nişanı'nı, İstanbul'da Teslim Aldı.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, İtalya hükümeti tarafından kendisine verilen İtalya Devlet Nişanı'nı, İstanbul'da teslim aldı.

Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilen törene, İstanbul Valisi Muammer Güler, İtalya'nın İstanbul Başkonsolosu Massimo Rustiko, Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, yönetim kurulu üyeleri, futbol takımı teknik heyeti ve çok sayıda davetli katıldı.

Asıl adı, ''Commendatore Ordine al Merito della Repubblica İtaliano'' olan nişanı, İtalya'nın İstanbul Başkonsolosu Massimo Rustiko'nun elinden alan Polat, çok mutlu olduğu belirtirken, kendisini ilk kutlayan, Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın oldu.

İtalya ile çeşitli iş ortaklıkları bulunan Polat'a İtalya hükümeti tarafından verilen nişanın, topluma hizmet eden kişilere verildiği vurgulanırken, kulüp başkanı Özhan Canaydın ''Kendisiyle gurur ve onur duyuyorum'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title