Haberler

Adnan Öztürk'ten İstifa Açıklaması

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, kulüpte yönetimle ilgili en küçük problemin olmadığını söyledi.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, kulüpte yönetimle ilgili en küçük problemin olmadığını söyledi.

Galatasaray Üniversitesi'nde gerçekleştirilen "Futbolda şike" paneli sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Öztürk, Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ yönetim kurulu üyeliğinden istifasına açıklık getirdi. Eksik bilgi vermeden dolayı spekülasyonların yapıldığına dikkat çeken Öztürk, "Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yeni çıkacak Türk Ticaret Kanunu'ndaki şartlara bağlı olarak Sportif A.Ş'den üç tane bağımsız yönetim kurulu üyemiz olması gerekiyor. Dolayısıyla en hızlı şekilde

değişiklik yapmak için ben ve Adnan Nas çıktık. Yerimize Ümit Özdemir ile Mehmet Ali Birand girdiler. Ama sanki bu kulüpten istifaymış gibi algılandı. Bu arada sevinenler oldu, üzülenler oldu. Spekülasyon yapılacak bir şey yok. Gereğini yaptık. Tamamen eksik bilgilendirmeden kaynaklandı. Ama abartıldı. Bütün günümüz bununla geçti. Ama sıkıntı yok" dedi.

Bir basın mensubunun, istifa etmemeleri durumunda kriz mi olacağı sorusuna Öztürk, "Hayır, orada çok hızlı yapmak lazım bu tür işleri. Sportif A.Ş'nin sermaye artırımı gereklilik. Hatta biraz da geç kaldık. Oradaki sürati, ivmeyi azaltmamak için o anda öyle bir karar verdik. Ben olabilirdim, Ali Dürüst olabilirdi, Abdurrahim Albayrak olabilirdi, bir başkası olabilirdi. Ama ben o gün oradaydım. En hızlı böyle davranılacağına karar verdik ve böyle yaptık. Bu sadece bir formalite. Teknik bir prosedür.

Galatasaray'da yönetimle ilgili en küçük problem yoktur" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adnan Öztürk Galatasaray Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title