Haberler

Adnan Oktar'ın 'Kediciği' Bodrum'da Güneşlenirken Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Adnan Oktar ve müritlerine yönelik yapılan operasyon sonucunda Bodrum'da tatil yapan 'kediciği' polis şezlongda güneşlenirken gözaltına aldı.

İstanbul merkezli olarak Adnan Oktar ve yanındaki 235 kişiye yönelik yapılan operasyon sonucunda Bodrum'da tatil yapan 'kediciği', polis şezlongda güneşlenirken gözaltına aldı.

REZİDANSTA YAKALANDI

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Adnan Oktar ve grubuna yönelik 4 ilde operasyon başlattı. Başlatılan operasyon kapsamında 235 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Operasyon kapsamında Adnan Oktar'ın kediciği olarak bilinen B.B. isimli kadının ise Gümbet Mahallesi'nde bulunan bir rezidansta kaldığı belirlendi.

Adnan Oktar'ın 'Kediciği' Bodrum'da Güneşlenirken Gözaltına Alındı

REZİDANSININ HAVUZUNDA GÜNEŞLENİRKEN GÖZALTINA ALINDI

Bodrum KOM amirliğince düzenlenen operasyon sonucu B.B.'nin kaldığı eve operasyon düzenlendi. B.B.'nin evin önündeki havuzda şezlongda güneşlendiğini gören ekipler B.B.'yi gözaltına aldı. Sağlık kontrolünden geçirilen B.B.'nin işlemlerinin ardından İstanbul'a götürüleceği öğrenildi.

Adnan Oktar'ın 'Kediciği' Bodrum'da Güneşlenirken Gözaltına Alındı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title