Haberler

Adnan Oktar'a 30 Yıl Hizmet Eden Eski Kedicikten Namaz İtirafı!

Güncelleme:

Adnan Oktar örgütüne 30 yıl hizmet eden ve 7 milyon TL'sini kaptırdıktan sonra itirafçı olan M.T., "Bana '5 vakit namaz olmadığını, Kuran'da 3 vakit namaz olduğunu, 5 vaktin sadece tespih' olduğunu söylediler." ifadelerini kullandı.

Adnan Oktar örgütüne 30 yıl hizmet eden ve 7 milyon TL'sini kaptırdıktan sonra itirafçı olan M.T., "Genç kızlarla görüşen erkekler, kızlara sürekli evlenmek istediği mesajı verirken daha sonra örgütün ağına düşürülmeye çalışılıyordu." ifadelerini kullandı.

Adnan Oktar'a 30 Yıl Hizmet Eden İtirafçıdan Namaz İtirafı!

"KURAN'DA 3 VAKİT NAMAZ OLDUĞUNU SÖYLEDİ"

Adnan Oktar Örgütü'nde uzun yıllar kalan M.T. itirafçı oldu. M.T., liseyi bitirdikten sonra arkadaşları vasıtasıyla örgüte katıldığını söyleyerek Adnan Oktar ile tanışmasını, örgütün konuşma şifresini, yapılan psikolojik işkenceleri anlattı. 30 yıldır örgüt içinde yer aldığını belirten M.T., bu süre içerisinde örgüte verdiği paranın yaklaşık 6-7 milyon TL olduğunu ifade etti. Adnan Oktar ve çevresindekilerin dini hassasiyetlerinin olmadığını da anlatan M.T., örgüt üyelerinin namaz vakitlerini de değiştirdiklerini söyledi. Örgütle 1988 yılında tanıştığını ve haftada bir-iki gün örgüt toplantılarına katıldığını söyleyen M.T., "Bana '5 vakit namaz olmadığını, Kuran'da 3 vakit namaz olduğunu, 5 vaktin sadece tespih' olduğunu söylediler. Benim daha önce Kuran hakkında hiç bir bilgim bulunmamaktaydı söylediklerine harfiyen inandım" dedi.

Adnan Oktar'a 30 Yıl Hizmet Eden İtirafçıdan Namaz İtirafı!

"ŞİFRELİ KONUŞURDUK"

Örgüt içinde yaptıkları konuşmanın şifreli olduğunu aktaran M.T., "Gel, yemek yiyeceğiz" demenin örgütte şifre olduğunu söyleyerek "Turnike sistemine davet etme şu şekilde yapılırdı: 'Beraber yarın şu saatte yemek yiyelim, kahvaltıya gel, gel beraber spor yapalım' gibi şifreli konuşmalar ile davet edilirdim" diye konuştu. Kız arkadaşlarını örgüte dahil etmesi için Adnan Oktar tarafından baskıya uğradığını ifade eden M.T., "Kendi kız arkadaşlarımı turnikeye sokmamı isterlerdi. Hatta Adnan Oktar bana 'Elinde kız var niye getirmiyorsun' gibi sözler söylerdi" dediğini belirtti.

Adnan Oktar'a 30 Yıl Hizmet Eden İtirafçıdan Namaz İtirafı!

"İMANI ZAYIF TEDAVİ EDİLMESİ GEREKENLER GRUBU VAR"

1990'lı yıllarda Adnan Oktar'ın talimatıyla örgüt mensuplarının zenginliklerine göre beş ayrı gruba ayrıldığını belirten itirafçı M.T., "Örgüte en çok bağımlı, sadakatli, her denileni yapan, maddi açıdan zengin olan kişileri birinci gruba alınmıştı. Diğer grupların sıralanışı ise bu özelliklere bağlı olarak daha az zengin ve sadakat olarak daha az bağımlı olanlar kategori olarak aşağıya iniyordu. Beni üçüncü gruba aldılar. Beşinci grupta yer alan kişiler için, 'İmanı zayıf, tedavi edilmesi gerekenler' olarak tanımlanırdı. Bu grupta oturup yaptığımız hataları yazmamız, yazdıklarımızı da yüksek sesle okumamız istenirdi" ifadelerini kullandı.

Adnan Oktar'a 30 Yıl Hizmet Eden İtirafçıdan Namaz İtirafı!

ÖRGÜTTEN AYRILAN KURAN'A MUHALEFET EDER

Örgütte Adnan Oktar'ın verdiği kararların sorgulanamadığını belirten M.T., "Oktar'ın verdiği talimatlara uymamak 'Dinin karşısında durmak' anlamına gelirdi. Örgütten ayrılanların başların ezilmesi gerektiği söylenirdi. Örgütten ayrılanların Kuran'a karşı çıktıkları, Kuran'a muhalefet ettikleri söylenirdi. Bu yüzden de ayrılan kişiler her zaman 'Düşman' olarak kabul edilirlerdi" diye konuştu.

Adnan Oktar'a 30 Yıl Hizmet Eden İtirafçıdan Namaz İtirafı!

"EV NÖBETİ İBADET SAYILIRDI"

M.T., ifadesinde evler ve örgütün TV kanalının güvenliği için tutulan nöbetlerin "İbadet" sayıldığını anlatarak şöyle devam etti: "Bu örgütte nöbette yapılması gerekilen ibadetler arasında sayılır ve Kuran'da geçen 'Nöbetleşin' ayeti buna kaynak olarak gösterilirdi. Nöbet tutulan diğer yer, A9 yayınlarının yapıldığı yerdi. Nöbetler 6 saat sürerdi. Mesela Dragos'taki nöbette 6 kişi olurdu. Stüdyodaki nöbette ise çok daha kalabalık bir grup olurdu. Bu yerde nöbet tutan sabit nöbetçiler de olurdu. Ayrıca silah taşıyan nöbetçiler olurdu, Stüdyodaki nöbette 5-6 saat sürmekteydi ve orada bekleyen silahlı nöbetçiler oradan nöbet saati bitene kadar nöbet yerinden ayrılmazlardı."

Adnan Oktar'a 30 Yıl Hizmet Eden İtirafçıdan Namaz İtirafı!

"AVM ALIŞVERİŞERİNİ KEDİCİKLERLE YAPARDI"

Adnan Oktar'ın alışverişlerini örgüt mensuplarıyla birlikte yaptığını anlatan M.T., şunları kaydetti; "Adnan Oktar ve beraberindeki kadınlar, haftanın bir veya iki günü, belli olmayan saatlerde çeşitli AVM'lere giderlerdi. Bu durumlarda Adnan Oktar ve yanındakilerin gideceği AVM'ye bizlerin de gitmesi için talimat verirdi. AVM'lere çoğu kişinin, hep bir anda çağırılmasının sebebi, herhangi bir saldırı veya olumsuz bir olayda zarar görmemek ve saldırganları etkisiz hale getirmek için kalabalık olunurdu. Olabildiği kadar, mutlaka birkaç avukat, bir doktor, bu alışveriş esnasında AVM içerisinde bulundurulurdu. Adnan Oktar'ın gitmeye karar verdiği AVM'ye önceden 3-4 kişi gider, AVM'nin güvenlik müdürüyle görüşür ve kendilerine alışveriş esnasında eşlik etmelerini ister, ayrıca örgüt üyeleri AVM'ye geldikleri vakit X-Ray cihazlarından geçmez, ister silahlı, ister silahsız olsun rahatlıkla giriş yaparlardı. Bu alışverişlerde Adnan Oktar bir mağazaya girer, etrafındaki mağaza çalışanlarına alacak olduğu ürünleri işaret eder, ödemeleri kart veya nakit olarak Seral K., öderdi. Genelde de nakit ödenirdi. Çok yüksek meblağlarda alışverişler yapılırdı."

ÖRGÜTTE TURNİKE SİSTEMİ

Adnan Oktar Örgütü'nün, 'Turnike' adı verilen fuhuş sisteminde, örgütün maddi olarak da desteklediği bir erkeğe genç kızları ağına düşürdüğü sisteme verilen ada turnike sistemi deniliyor. Genç kızlarla görüşen erkekler, kızlara sürekli evlenmek istediği mesajı verirken daha sonra örgütün ağına düşürülmeye çalışılıyordu. İddiaya göre, örgüt mensubu bir erkek tarafından yapıya kazandırılan kadınlar, önce bir süre lüks hayat içerisinde yaşıyordu daha sonra örgüte katılması sağlanıyordu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kuran-ı Kerim Adnan Oktar Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title