Haberler

Adliyeye Sevkedildiler

İzmir'in Dikili İlçesi'nde Yapılan Dikili Barış, Demokrasi Ve Emek Şenlikleri Kapsamındaki 'Siyanür-altın Çevre Paneli' Öncesinde Bergama'daki Altın Madenini İşleten Koza Şirketinin Çalışanlarıyla Katılanlar Arasında Çıkan Kavgada Gözaltına Alınan 18 Maden Çalışanı İle İki Zabıta Memuru, Polisin ...

İzmir`in Dikili İlçesi`nde yapılan Dikili Barış, Demokrasi ve Emek Şenlikleri kapsamındaki `Siyanür-Altın Çevre Paneli` öncesinde Bergama`daki altın madenini işleten Koza şirketinin çalışanlarıyla katılanlar arasında çıkan kavgada gözaltına alınan 18 maden çalışanı ile iki zabıta memuru, polisin geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevkedildi.

Taraflar arasındaki arbede de İlçe Emniyet Amiri Gökhan Yağmur`un başına isabet eden şişeyle yaralandığı öğrenildi. Daha önce de Güneydoğu`da görev yaparken başına şarapnel isabet ettiği için yaralandığı belirtilen Gökhan Yağmur, ilk tedavisinin ardından sevkedildiği Karşıyaka Devlet Hastanesi`nde tedaviye alınırken, durumunun iyi olduğu bildirildi.

Bu arada kavga nedeniyle İzmir`den takviye olarak gönderilen Çevik Kuvvet timinin minibüsünün arızalanması nedeniyle ilçeye geç ulaştığı, zanlıların adliyeye sevkedilmesi sırasında alınan geniş güvenlik önlemlerinin devam ettiği kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title