Haberler

Adliyeye Girerken "Zaten 1 Saat Sonra Çıkacağız" Diyen Hırsızlık Şüphelileri Serbest Bırakıldı

Güncelleme:

Bolu'da, 2 adet kepçe çaldıkları şüphesiyle adliyeye sevk edildikleri sırada, "Zaten 1 saat sonra çıkacağız" diyerek kameralara gülümseyen 4 şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bolu'da, iş makinesinin 2 adet kepçesini çaldıkları şüphesiyle adliyeye sevk edildikleri sırada, "Zaten 1 saat sonra çıkacağız" diyerek kameralara gülümseyen 4 şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

4 ŞÜPHELİ 11 BİN LİRA DEĞERİNDEKİ 2 KEPÇEYİ ÇALDI

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz günlerde Bolu Sanayi Sitesi'ne otomobille gelen yaşları 18 ile 22 arasında değişen 4 genç, bir iş yerine ait iş makinesinin 11 bin lira değerindeki 2 adet kepçesini otomobile yükleyerek çaldılar.

POLİS OLAYLA İLGİLİ 5 KİŞİYİ GÖZALTINA ALDI

İş yeri sahibinin ihbarı üzerine hırsızları yakalamak için çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kimliklerini tespit ettiği S.Y., Ş.T., T.K.T., S.E.'yi ve çaldıkları kepçeyi sattıkları V.B.'yi gözaltına aldı.

KEPÇELERİ ÇALAN 4 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

İfadeleri alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürülen şahıslardan V.B., çalıntı mal satın almak suçundan cezai işlem uygulandıktan sonra serbest bırakıldı. Kepçeleri çalan 4 şüpheli ise, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

"ZATEN 1 SAAT SONRA ÇIKACAĞIZ" DEDİLER, SERBEST BIRAKILDILAR

Adliye girişinde rahat tavırlar sergileyen ve kameralara dönerek, "Çek ağabey çek. Zaten bir saat sonra çıkacağız" diyen 4 hırsızlık şüphelisi çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bolu 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (40)

yerli mülteci:

adamlar kanunları hakimden savcıdan daha iyi biliyor bence yer değiştirmeliler

8
0
yanıtYanıtla
..:

baksana adamlar bıle cıkıcaklrını blıyolar o zaman neden adlıyeye goturuluyo ıs olsun dıyemı bu ne ya

7
0
yanıtYanıtla
Ahah:

Emin olun onlar çıkarken onları yakalayıp adliyeye götüren polislerin işi daha uzun sürmüştür polislerin işi bitene kadar yine hırsızlık yapmışlardır bile vah halimize

6
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Adamlar artik yargi nasil hareket edip ne karar verecegini biliyorlar hakimler bosuna okumuslar hirsizlari hakim yapsalar belki daha iyi isleyecek adalet

6
0
yanıtYanıtla
CENGIZHAN:

ÇOK AĞIR VE CAYDIRICI CEZALAR OLMASİ ŞART BAŞKA TÜRLÜ OLMAZ OLMAYACAK. TARIK CEZALARI ÇOK HAFİF IŞIK İHLALİ YAPAN HIZ LİMİTİ 50 OLAN YERDE 150 HIZLA GİDEN VE ÖLÜME NEDEN OLANLAR TRAFİK KAZASI DEYİP SERBEST KALMAMALI CİNAYETLE YARGILNAMLAI ÇÜNKÜ YAPTİGI ŞEY KAZA DEĞİL .

5
0
yanıtYanıtla
MARAŞLI:

UMARIM BIRAKAN SAVCININ VE HAKİMİN ARABASINI ÇALARLAR.

5
0
yanıtYanıtla
Remuz:

Turkiyede hirsizlik suc degil

4
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

burnuma kötü kokular geliyor:((( bunlar bir yerden cesaret alıyorlar.

4
0
yanıtYanıtla
adaletiniz batsın:

onları serbest bırakan hakim savcı aldığınız maaş haram olsun

4
0
yanıtYanıtla
serkan55:

kısaca adalet ve yargının ne kadar basitleşip insanları suça teşvikinin sonucudur.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title