Haberler

Adliyeden Kaçan Cezaevi Firarisi Yakalandı

ADANA'da dolandırıcılık ve hakaret suçları nedeniyle bulunduğu cezaevinden kaçtıktan sonra yakalanan ve götürüldüğü adliyede tekrar kaçan Emin A. (24) polis tarafından bulunarak gözaltına alındı.

ADANA'da dolandırıcılık ve hakaret suçları nedeniyle bulunduğu cezaevinden kaçtıktan sonra yakalanan ve götürüldüğü adliyede tekrar kaçan Emin A. (24) polis tarafından bulunarak gözaltına alındı.

Olay Yüreğir ilçesindeki Koza Mahallesi'nde meydana geldi. Dolandırıcılık ve hakaret suçları nedeniyle 5,5 yıl hapis cezası alan Emin A., cezasını çektiği cezaevinden bir süre sonra kaçtı. Polis tarafından dün sabah yakalanan hükümlü Emin A., adliyeye götürüldü. Adliyeden kaçıp izini kaybettiren hükümlüyü bulmak için polis çalışma başlattı.

Emin A.'nın Koza Mahallesi'nde bir evde saklandığını tespit eden polis ekipleri, akşam saatlerinde eve operasyon düzenledi. Gözaltına alınan hükümlü, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyeden cezaevine gönderildi.

- Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title