Haberler

Adliyede Kavga: 13 Yaralı

Şanlıurfa'da borç-alacak anlaşmazlığından dolayı görülen iki ayrı davanın tarafı olan aileler arasında kavga çıktı.

Şanlıurfa Adliyesi'nde, borç-alacak anlaşmazlığından dolayı görülen iki ayrı davanın tarafı olan aileler arasında kavga çıktı. Polisin müdahalesi ile sonlandırılan kavgalarda 13 kişi hafif yaralandı.

İlk kavga, sabah saatlerinde adliye bahçesinde meydana geldi. Borç- alacak için açılan davanın duruşması için adliyeye gelen Düger ve Çiftçi ailesi fertleri, bahçede karşılaşınca tartıştı. Kısa sürede büyüyen tartışmada birbirine tekme tokat saldıran ailelerin kavgası, adliye polislerinin müdahalesi ile sonlandırıldı. Kavgada hafif yaralanan Abdülaziz Düger, Hasan Düger, Ali Düger, Abdurrahman Çiftçi, İsmail Hakkı Çiftçi ve Yakup Uzun, hastanede ayakta yapılan tedavi sonrası polis merkezine götürüldü.

İkinci kavga ise adliye içinde meydana geldi. Aralarındaki borç-alacak anlaşmazlığından dolayı görülen davanın duruşması için adliyeye gelen Kalkan ve Demirak ailesi fertleri, Asliye Hukuk Mahkemesi önünde birbiriyle kavga etmeye başladı. İki ailenin kavgası, adliyede önlem alan polisler tarafından bitirilirken, tekmelere hedef olarak hafif yaralanan Hüseyin Kalkan, Hamit Kalkan, Halil Demirak, İbrahim Demirak, Mehmet Demirak, İbrahim Demirak ve Mustafa Demircan ambulanslar ile Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Ayakta tedavisi yapılan 7 kişi daha sonra polis merkezinde ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. - Şanlıurfa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title