Haberler

Adliyede İfade Vermek için Bekleyen Cinsel İstismar Mağduru Kızı Polis Taciz Etti

Güncelleme:

İzmir'de cinsel istismar mağduru 17 yaşındaki mağdur Rabia Y, Ağır Ceza Mahkemesi'nin tanık odasında görevli polis memuru tarafından taciz edildi.

İzmir'de küçük yaşta cinsel istismara uğrayan 17 yaşındaki mağdur Rabia Y, konuyla ilgili davada ifade vermek için beklediği Ağır Ceza Mahkemesi'nin tanık odasında, adliyede görevli polis memurunun cinsel saldırısıyla karşılaştığını iddia etti.

Yeni Asır gazetesinin haberine göre; Polis memuru Ferruh D. hakkında, küçük yaştaki kıza cinsel istismarda bulunduğu gerekçesi ile tutanak tutulup, dava açıldı. Genç kız, tanık odasında beklerken içeri giren polisin kendisine dokunarak istismarda bulunduğunu öne sürerken, polis memuru Ferruh D, "Rabia Y. bana iftira atıyor" dedi.

BAŞ BAŞA KALDIKLARINDA TACİZ ETMEYE BAŞLADI

Ağır Ceza Mahkemesi'nde geçen yıl meydana gelen olayda, 17 yaşındaki Rabia Y, kendisine cinsel saldırıda bulunan kişiyi şikayet edince, şüpheli hakkında dava açıldı. Küçük yaştaki çocuğa cinsel saldırı suçlaması ile açılan dava 15 Haziran 2017'de görülürken, mağdur Rabia Y. de ifadesi alınması için mahkemeye çağrıldı. Rabia Y. ifade vermesi ve karşı tarafla yüz yüze gelmemesi için tanık odasında beklemeye alındı. Mahkemede görevli polis memuru Ferruh D, iddiaya göre tanık odasında bekleyen Rabia Y. ile baş başa kaldıklarında, vücudunun çeşitli yerlerine dokunup, elle cinsel tacizde bulundu.

ODADAN SESLER GELİNCE GÖREVLİ PERSONEL ŞÜPHELENDİ

Adliyede görevli personellerden A.Ş. tanık odasından gelen sesler üzerine durumu mahkeme kalemine bildirdi. Polis hakkında tutanak tutulup, cinsel istismar suçlaması ile dava açıldı. İzmir 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'küçük yaştaki kıza cinsel istismar' suçlaması ile açılan duruşmaya Ferruh D. ile taraf avukatları katıldı. Genç kızın mahkemede okunan ifadesinde Rabia Y. bileklerindeki kesi izlerine bakma bahanesi ile polis memurunun kolunu cinsel organına değdirip, göbeğine götürdüğünü ve kendisine cinsel tacizde bulunduğunu belirtti.

"POLİS MEMURU TERLİ VE PANİK HALİNDEYDİ"

Kapıyı açamadım' Tanık olarak dinlenen adliyede görevli kadın personellerden A.Ş. de tanık odasından sesler geldiğini belirterek, "Kapıyı ittirdim ancak açılmadı. Arkasında bir şey vardı. İttirmeye devam edince polis memuru ile mağdur kızı kapının arkasında gördüm. Polis memuru aşırı terlemiş ve panik haldeydi" diye konuştu.

"İNSÜLÜN KULLANDIĞIM İÇİN CİNSEL PROBLEMİM VAR"

İki çocuk babası polis memuru Ferruh D, "Şeker hastası olduğum ve yüksek dozda insülin kullandığım için cinsel problemim var. Eşimle de bu problemim nedeniyle sorun yaşadık. Mağdur bana iftira atıyor" dedi.

EŞİ SAVUNDU: BÖYLE BİR SUÇ İŞLEYECEĞİNE İNANMIYORUM

Tanık olarak dinlenen polis memurunun eşi B.D. de, "2014 yılında 24 haftalık hamileyken erken doğum yaptım ve çocuğumuzu kaybettik. Olaydan sonra eşimle cinsel yönden sorunlarımız vardı. Eşimin böyle bir suç işleyeceğine inanmıyorum" diye konuştu.

Mahkeme, tutuksuz yargılanan Ferruh D'nin iddialarının doğruluğunun kanıtlanması için EÜ Hastanesi Üroloji Servisi'ne sevk edilmesine karar verdi. Raporlar ve diğer delillerin değerlendirilmesi için mahkeme ertelendi. (Kaynak: Yeni Asır)

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

İzmir 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (56)

RECEP TAYYİP ERDOĞAN AŞIĞI:

MEN DİL e CEVAPTIR: Ulan Men dil Adalet ve Kalkınma Partisi yorulmadı yorulmayacak ''Durmak yok Uçarakda değil IŞIK HIZI YOLA DEVAM'' Ölene kadar yola devam. Kim gelecek?Bizi 96 sene Çağdaş uygarlık Muassır Medeyiyyet seviyesine çıkaracağını iddia eden CHP yönetmedi mi? Sen daha çocuksun her halde Ben Pendik te görev yaparken eczacı bana sizin ödeneğiniz yok sana ilaç veremem dediklerini, bir ilaç almak için günlerce Sakarya dan İstanbul a gittiğimi, bir kilo şeker, bir lt gaz lambası için gaz almak

14
45
yanıtYanıtla
VAHVAH:

Ne içirdiler sana bee

yanıt5
yanıt2
vatandaş.:

birader 96 senenin toplsan 30-35 yılı chp geriye kalan hep sağ partiler dir. adam gibi okumadan duygusal ve takım tutar gibi partizanlık yaparsan böyle salak durumuna düşersiniz. lütfen türkiye tarihini okuyun kim ne halt yemiş göreceksiniz. . şu an birlik zamanı . . akıllı olmak gerekiyor. .

yanıt1
yanıt3
ayyildiz asigi:

cok haklisin, akp ye kaydol ''O'' dan milyonirlige ilk adimi atmisin demektir. . ilacta neymis ayagina kadar getirilir. . . eskiden torba dolusu parayla kayik alamiyordun simdi bir alyansla filo kurabiliyorsun. . . bir ayakkabi kutusuyla 5 araba 4 daire 25 dönüm bahce alabiliyorsun. . .

yanıt2
yanıt5
İKTİDAR:

ARKADAŞLAR YAPMAYIN!!! YALAN YANLIŞ HABERLERE İFTİRALARA KANMAYIN. BU HÜKÜMET 16 SENEDİR HEM ÜLKENİN 100 SENEDİR SÜREGELEN İÇ SORUNLARIYLA HEM BİZİ BATAKLIĞIN İÇİNDE BOĞMAYA ÇALIŞAN DIŞ SORUNLARIYLA MÜCADELE EDEREK ELİNDEN GELENİ FAZLASIYLA YAPTI. REİSİ KAÇ KERE İNDİRMEYE ÇALIŞTILAR HEPSİNDE DİK DURMAYI BAŞARDI BİZEDE BU HÜKÜMETİN, BU VATAN MİLLET SEVDALILARININ YANINDA OLUP DESTEK VERMEK DÜŞER. AKLINIZI BAŞINIZA ALIN YALAN YANLIŞ HABERLERE İFTİRALARA İNANMAYIN!!!

14
33
yanıtYanıtla
BİLİMSEL:

Keşke birazcık beynin olsa

yanıt12
yanıt5
İKTİDAR:

BEYNİMDE VAR FİKRİMDE VAR ÇOK ŞÜKÜR KEŞKE SİZİN GÖZLERİNİZ BİRAZ GÖRSE DE KULAKTAN DUYMA İFTİRALARA İNANIPTA BU HÜKÜMETİN 16 SENEDE ÜLKEYİ GETİRDİĞİ NOKTAYI GÖZARDI ETMESENİZ. .

yanıt6
yanıt7
BJK''Lİ:

EN GÜZEL TESETTÜR İNSANIN GÖZ KAPAKLARIDIR.

38
3
yanıtYanıtla
NUH TUFAN:

Son zamanlarda duyduğum en güzel söz. . tebrikler

yanıt7
yanıt0
dadaş kemal:

ne kızmış be önüne gelen dayanamıyor. bence kız iftira atıyor iyice incelensin altından başka şey çıkar.

10
25
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title