Haberler

Adliye Önünde Bıçaklı Kavga

Güncelleme:

Aralarında kız alıp verme meselesi olan 2 aile, duruşma çıkışında bıçaklı kavgaya tutuştu.

Adıyaman'da, kız alıp verme meselesinden dolayı mahkemelik olan 2 aile arasında, duruşma çıkışında bıçaklı kavga çıktı. Olayda 2 kardeş bıçakla yaralanırken, 3 kişi ise gözaltına alındı.

Olay, saat 16. 00 sıralarında Adıyaman Adliyesi önünde meydana geldi. Kız alıp verme meselesinden dolayı kavga eden ve bu nedenle birbirinden şikayetçi olan Y. soyadlı amca çocukları, bugün açılan dava ile ilgili olarak adliyeye geldi. İleri bir tarihe ertelenen duruşmanın ardından adliyeden çıkan iki aile fertleri arasında tartışma çıktı. Sözlü olarak başlayan tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Sopa ve bıçakların kullanıldığı kavgada Kemal ve Abdurrahman Y. kardeşler bıçakla yaralandı. Kavga, adliyede görevli polis memurları ile çağrılan takviye güçlerin müdahalesi ile sonlandırıldı. Olay sırasında bıçakla yaralanan Kemal ve Abdurrahman Y. kardeşler, ambulans ile Adıyaman Devlet Hastanesi'ne gönderildi. Tedavisine başlanan 2 kardeşin sağlık durumunun iyi olduğu açıklanırken, olayla ilgili soruşturma başlatan polis, kavgaya karıştığı saptanan Şevket, Şeyho ve Hasan Y. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title