Haberler

Adıyamanlılar Pazar Günü TRT Şeş'te

Aydın Aydın'ın sunduğu Yöre Gönleri'ndeki "Çepik" Programının bu haftaki konukları Adıyamanlılar olacak.

TRT 6 (Şeş) de her Pazar günü Saat 20.15 de canlı olarak yayınlanan ve ünlü sanatçı Aydın Aydın'ın sunduğu Yöre Gönleri'ndeki "Çepik" Programının bu haftaki konukları Adıyamanlılar olacak.

Siyasetten Bürokrasiye, İşadamlarından Sivil Toplum Kuruluşuna kadar her hafta "Çepik" programında önemli kişi ve kişileri konuk ederek, her yörenin kendine has kültürünü, gelenek ve göreneklerini tanıtmaya vesile olan ve böylece vatandaşları ekranların başına kilitleyen sanatçı Aydın Aydın, bu kez Adıyamanlıları konuk edecek.

Taksim'deki TRT binasında gerçekleşen canlı yayın programına Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ömer Özkartal, Türk Halk Müziğine gönül veren Adıyamanlı sanatçılardan Latif Doğan, Ramazan Garipses, Hamido, Mustafa Yavuz, Ali Döre, Adıyaman'ın dengbejlerinden Haşim ve Gülistan Tokdemir, Adıyaman Belediyesi Harfane ekibi ve birçok sanatçıların katılacağı belirtildi.

Ayrıca programa katılan konuklara ise Türkiye genelinde 550 şubesiyle yeni bir rekora imza atan meşhur Adıyamanlı Çiğköftecisi Ömer Aybak'in çiğköftesi ikram edilmesiyle birlikte Adıyaman yöresine ait yemekler tanıtılacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Adıyaman Aydın Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title