Haberler

Adıyamanlılar Derneği Genel Kurulunu Tamamladı

Adıyamanlılar Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Olağan Genel Kurulunu Tamamladı. Genel Kurul Sonunda Nevzat Uçaner Tekrar Başkanlığa Seçildi.

Adıyamanlılar Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği, olağan genel kurulunu tamamladı. Genel kurul sonunda Nevzat Uçaner tekrar başkanlığa seçildi.

Dernek binasında düzenlenen kongrede yönetim kurulu üyeliklerine ise Yaşar Hamurcu, Mehmet Özdemir, Yaşar Değirmenci, Abdullah Binzet, Celalettin Üner ve Erhan Şahin seçildi. Denetim Kurulu üyeliklerine de Mustafa Köylü, Nuri Özden ve Ramazan Köse getirildi. Dernek Onur Kurulu üyeliklerine ise Ali Rıza Bağcı, Hüseyin Kaya, Metin Gürsoy, Mustafa Has, Bahaddin Bulut, Kürşat Göncü ve Celal Çetinkaya seçildi.

Bir konuşma yapan Adıyamanlılar Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Nevzat Uçaner, çalışmaların Gaziantep'te yaşayan tüm Adıyamanlıların bir araya getirilmesi yönünde sürdürüleceğini belirtti.

(OÇ-OÇ-Y) 20.04.2008 13:56 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title