Haberler

Adıyamanlı Genç Futbolcular Galatasaray ile Sahaya Çıkıyor

Gençlik Hizmetleri ve Spor Adıyaman İl Müdürlüğüne bağlı futbol takımı 31 Ağustos tarihinde İstanbul’da Metin Oktay Florya tesislerinde yapılacak olan U18 maçı için sahaya çıkacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Adıyaman İl Müdürlüğüne bağlı futbol takımı 31 Ağustos tarihinde İstanbul'da Metin Oktay Florya tesislerinde yapılacak olan U18 maçı için sahaya çıkacak.

Antrenör Enver Güneş nezaretindeki 18 kişilik kadronun Galatasaray U18 takımıyla sahaya çıkacağını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı yaz futbol okulları karmasının Galatasaray ile karşılaşacağını söyledi.

Bağcı, "Adıyaman'daki gençleri spora teşvik amacıyla Türkiye'nin süper liginde yer alan üç büyüklerle sahaya çıkan Adıyaman takımının Beşiktaş, Fenerbahçe'den sonra Çarşamba günü Galatasaray U18 takımı ile yapacağı maçtan galip ayrılmasını ümit ediyorum.

Amacımız ilimizdeki genç yetenekleri keşfederek futbol sporunda çok daha iyi yerlere gelebilmek ve gelecekte süper liglerde mücadele edebilecek bir alt yapıyı oluşturabilmektir. Bu anlamda emeği geçen antrenörlerimize genç futbolcularımıza başarılar diliyorum" dedi.

İstanbul'a gitmeden önce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı'yı makamında ziyaret eden Antrenör Enver Güneş ve beraberindeki 18 kişilik ekiple birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek, yola çıktı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Galatasaray Metin Oktay İstanbul Adıyaman Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title