Haberler

Adıyaman: Yol ve Ek Derslik Açılışı

Adıyaman Merkeze Bağlı Atakent Beldesi'nde Yapılan 7 Kilometrelik Asfalt Yol ve Atakent Çok Programlı Lisesi İçin Yapılan Ek Prefabrik Derslik Törenle Hizmete Açıldı.

Adıyaman merkeze bağlı Atakent Beldesi'nde yapılan 7 kilometrelik asfalt yol ve Atakent Çok Programlı Lisesi için yapılan ek prefabrik derslik törenle hizmete açıldı.

Atakent Beldesi'nde gerçekleştirilen yol ve prefabrik 2 dersliğin açılışına, Vali Halil Işık, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Durmuş, Vali Yardımcısı Mehmet Akçay, İl Genel Meclisi Başkanı Fevzi Doğan, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Kırılmaz, İl Genel Meclis Üyelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Törende minik öğrencilerin halk oyunları gösteri davetlilerin ilgisini çekti. Törende konuşan Ataken Belediye Başkanı Mehmet Akgün, 7 yıllık süre zarfında beldenin 30 kilometrelik altyapı probleminin bitirildiğini, 15 kilometrelik içme suyu şebekesinin yapıldığını ve her evde 24 saat içme suyunun aktığını belirterek, "En önemli meselemiz olan eğitim konusunda da Atakent İlköğretim Okulu'na 7 derslik ilave yapılmıştır. Atakent Çok Programlı Lisesi'nin 7 derslik ve idare odaları da eğitim ve öğretime kazandırılmıştır. Bu yıl Atakent Lisesi'nde öğrenci kayıtlarının beklenenin üstünde yapılmasından dolayı baş gösteren derslik sıkıntısı İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün desteği ve belediyenin katkılarıyla iki derslik daha ilave edilmiştir. Bizlere destek veren ve emeği geçen tüm kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Halil Işık ise Atakent Beldesi'nde kentleşme sürecinin büyük bir başarıyla gerçekleştirildiğini ifade ederek, açılışı yapılan yolun ve okul dersliklerinin hayırlı olmasını diledi. Başkan Akgün, Atakent Beldesi'ne yapmış olduğu katkılardan dolayı Vali Halil Işık, Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, İl Genel Meclisi Başkanı Fevzi Doğan ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Kırılmaz'a şükran plaketi verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title