Haberler

Adıyaman Üniversitesi'nde Mezuniyet Sevinci

Adıyaman Üniversitesi'nin 2007-2008 Eğitim ve Öğretim Yılı Sonunda Düzenlenen Törende Öğrenciler Mezuniyet Sevinci Yaşadı.

Adıyaman Üniversitesi'nin 2007-2008 eğitim ve öğretim yılı sonunda düzenlenen törende öğrenciler mezuniyet sevinci yaşadı.

Adıyaman Üniversitesi ikinci dönem mezunlarını verdi. Adıyaman Üniversitesi kampüs alanı içersindeki meslek yüksek okulu bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüsrev Kutlu, Rektör Prof. Dr. Mustafa Gündüz, Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Aydıner, Vali Yardımcısı Selami Işık, Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse, AK Parti İl Başkanı Lütfullah Ayhan, öğretim üyeleri, akademik personel, öğrenciler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı. Kampus alanına türbanlı ve türbansız tüm öğrenci velileri alındı.

Yaptığı konuşmada Vali Ramazan Sodan, "Gençlerimizi ve öğretim üyelerimize yaşam boyu başarılar diliyorum. Üniversitemiz gerçekten iki yılda iyi bir gelişme göstermiş ve göstermeye devam etmektedir. Yeni birimler ve öğrenci sayısının artması bu gelişmenin göstergesidir. Hükümetimiz 81 ilde yeni üniversiteler açmıştır. Bu ülkemizin eğitimde ilerlemesi için çok büyük bir gelişmedir. Üniversitelerimiz illerimizi sosyal ve kültürel yönden öne çıkaracaktır. Üniversitemizin de sosyal kültürel yönden geliştirecek ve ekonomik istikrara katkı sağlayacaktır. Bir ülkenin geleceğinde eğitimin önemi büyüktür. Eğitimli gençlerin çokluğu ülkenin gelişmesine katkı sağlayacaktır. Üniversitelere eğitim konusunda çok büyük görevler düşmektedir" dedi.

Vali Ramazan Sodan, üniversite birincisi olan Sosyal Bilgiler Öğretmenliği öğrencisi Fatma Torun'a, AK Parti Milletvekili Hüsrev Kutlu üniversite ikincisi Sınıf Öğretmenliği bölümü öğrencisi Murat Arif Peker'e, Rektör Prof. Dr. Mustafa Gündüz ise üniversite üçüncüsü Sınıf Öğretmenliği bölümü öğrencisi Çiçek Geven'e diploma ve ödüllerini verdi. Bölüm birincileri, ikincileri ve üçüncülerine diğer davetliler diploma ve ödüllerini verdi. Dereceye giren öğrencilerin ardından tüm öğrenciler diplomalarını alarak sevinçlerini kep fırlatarak gösterdiler.

(AA-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title