Haberler

Adıyaman: Kırmızı Kart Gören Futbolcu, Hakeme Tekme Attı

Adıyaman 1. Amatör Küme'de Yamanspor ile Köy Hizmetlerispor Arasında Oynanan Maçta Olaylar Çıktı. Karşılaşmada Kırmızı Kart Gören Yamansporlu Futbolcu, Hakeme Tekme Attı.

Adıyaman 1. Amatör Küme'de Yamanspor ile Köy Hizmetlerispor arasında oynanan maçta olaylar çıktı. Karşılaşmada kırmızı kart gören Yamansporlu futbolcu, hakeme tekme attı.

Esentepe Stadı'nda Yamanspor ile Köy Hizmetlerispor arasında oynanan ve 5-2 Köy Hizmetlerispor'un üstünlüğüyle devam eden maçın 80. dakikasında hakem Yamansporlu futbolcuya kırmızı kart gösterdi. Kırmızı kart gören futbolcu, hakeme doğru yürüyerek karın bölgesine tekme attı. Saha bir anda karışırken, polis ekipleri sahaya girerek olayların büyümesini önledi. Polis hakemleri güvenlik çemberi içerisine aldı. Hakem, olaylar nedeniyle maçı tatil etti. Yamanspor kaptanı Abdurrahman Vural, hakemlere tepki göstererek, hakemlerin yanlı kararlar verdiğini ve maçı gerdiğini ile sürdü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title