Haberler

Okul Kantininde Çıkan Kavgayı Ayırmaya Gelen Polis, Müdürü Tartakladı! Yaşananlar Kamerada

Güncelleme:

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde okul kantininde çıkan kavgayı ayırmaya gelen polis, okul müdürünü tartakladı. Yaşananlar anbean güvenlik kameralarına yansıdı.

Adıyaman'ın Kahta ilçesindeki Kubilay Ortaokulu kantininde iki grup arasındaki kavgayı ayıran polisin, okul müdürünü tartaklaması güvenlik kamerasına yansıdı.

OKUL MÜDÜRÜ TARAFTARLARI AYIRMAYA ÇALIŞTI

Geçen hafta iddiaya göre, ilçede bulunan Kubilay Ortaokulu kantininde bir öğrenci velisi ile öğretmen arasında bilinmeyen nedenle kavga çıktı. Öğrenci velisinin haber verdiği yakınlarının gelmesiyle kavga kısa sürede büyüdü. Kavgayı duyup kantine gelen Okul Müdürü Ahmet Karababa da tarafları ayırmaya çalıştı.

OKUL MÜDÜRÜNÜN TARTAKLANMA ANI KAMERALARA YANSIDI

İhbarla okula gelen polis, kavgayı ayırmak isteyen okul müdürünü tartaklayarak gözaltına almak istedi. Yaşanan kavganın ve okul müdürünün polisler tarafından tartaklanma anı ise güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Okul Müdürü Ahmet Karababa, yaşanan olayıyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kahta 3.Sayfa Eğitim Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (36)

Selim BABA:

Polis düşmanlığınız bir bitmedi.

12
7
yanıtYanıtla
MALİ:

Polis tartaklamaz. Müdahale eder. yanlış yorum yapmayın ALGI YARATMAYIN Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazın

9
7
yanıtYanıtla
aaa:

neresi eğitimci bu müdürün, delirmiş gibi. önce kendinini eğitmeli. '''' ilim, ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsen ya bu nice okumaktır''''

12
3
yanıtYanıtla
hukuk:

Bu ne biçim bir haber anlayışı!! Polis müdürü dışarı gitmesi konusunda uyarıyor ancak müdür mukavemet gösteriyor. Polis de kendi yetkisi çerçevesinde direnişe karşılık veriyor. Burada müdür polislerin görevini yapmasını engelliyor.

11
4
yanıtYanıtla
eğitimciye yapılır mı bu:

o polisler derhal ihraç edilmeli

4
8
yanıtYanıtla
aaaa:

neresi eğitimci delirmiş gibi. önce kendinini eğitmeli. '' ilim, ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsen ya bu nice okumaktır''

yanıt1
yanıt0
eeee:

okul kantininde atletle gezen şahıs, müdürün müdür olduğu belli değil yazık

10
2
yanıtYanıtla
Polisine sahip çık:

Benim gördüğüm kadarıyla müdür polise engel olmuş, polis te müdahale etmiş ne var bunda?

8
3
yanıtYanıtla
Alp:

haberdekiler ile görünenler neden uymuyor biraz sıkıntı var gibi, polis durduk yere neden taraf oluyor? okul müdürü hiç bir şey yapmadan darp mı ediliyor? kavgayı ayırmak isterken aşırıya kaçanları polisin men etmesi gerek söz ile yapamıyorsa güç uygulamak durumunda, bu kanunen belirlenmiş bir şey iken siz neden okul müdürü tartaklandı haberi yapıyorsunuz ?

6
4
yanıtYanıtla
nebicim polis bunlar:

polis kavga cikarmaya gelmis

2
8
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title