Haberler

Adıyaman'dan Kısa Kısa

Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Mustafa Salman'ı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Mustafa Salman'ı ziyaret etti.

ESOB Başkanı Mustafa Salman, ziyarette Belediye Başkanı Büyükaslan'a esnafın sorunlarını aktararak, Oturakçı Pazarı'nda yapılan çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Büyükaslan da Eski Buğday Pazarı'nın çatı inşaatını bitirip, Adıyaman halkının ve esnafın hizmetine sunacaklarını belirtti.

Ziyarette, ESOB Yöneticileri de hazır bulundu.

- Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcılığına atama

Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcılığı'na Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Niyazi Kahveci'nin atandığı bildirildi.

Üniversite'den yapılan yazılı açıklamada, ilahiyatçı ve sosyal bilimci olan Kahveci'nin, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'nde akademik ve idari görevlerde bulunduğu ve İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi'nde İnsan ve Toplum Bilimi öğretim üyesi olduğu belirtildi.

-Üniversitede şiir programı düzenlendi

Adıyaman Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Türkçe Topluluğu tarafından "Serdar Tuncer ile Şiirli Muhabbet" adlı program gerçekleştirildi.

Tuncer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemil Kara, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Tarık Çetin, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrencinin katıldığı "Yarınlar Ümit Olacak" adlı SODES projesi kapsamında organize edilen etkinlikte, şiirlerinin yanı sıra sohbetiyle de katılımcılardan ilgi gördü.

Muhabir: Hakan Furkan / Veli Gürgah

Yayıncı: Ahmet Caner Baysal - ADIYAMAN

Kaynak: AA / Yerel

Yıldız Teknik Üniversitesi Adıyaman Üniversitesi Necip Büyükaslan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title