Haberler

Adıyaman'dan Kısa Kısa

Gölbaşı ilçesinde, PTT'nin ikinci şubesini açıldı.

Gölbaşı ilçesinde, PTT'nin ikinci şubesini açıldı.

PTT Gölbaşı Çarşı Şubesi'nin açılışında konuşan Adıyaman PTT Başmüdürü Mehmet Dolaş, mevcut hizmetlerini müşteri beklentilerini göz önüne alarak çalışanların da destek ve katkılarıyla çağdaş, ekonomik, ulaşılabilir, güvenilir hale getirilirken, kalitesini de yenileyerek PTT'yi geleceğe taşıma çabası içerisinde olduklarını söyledi.

PTT olarak, vatandaşın ayağına hizmeti götürmek için Gölbaşı Merkez Müdürlüğüne ilave olarak Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerine Çarşı PTT şubesini açarak hizmet vermeye başladıklarını belirten Dolaş, PTT olarak tüm bankacılık ve benzeri hizmetleri şubeler aracılığıyla yerine getirdiklerini belirtti.

Dolaş, şunları kaydetti:

"Elektrik, telefon, kredi kartı tahsilatları, havale, çek kabul ve ödeme işlemleri Vestern Union ve Ucuz Para transfer (UPT) işlemleri, kargo ve APS kabul işlemleri, mektup, telgraf, fax gibi posta hizmeti, efektif döviz alış işlemleri, e-devlet şifre satış işlemleri, emekli ve SSK maaşları, Sosyal Güvenlik ve İş-Kur ödemeleri, maaş ödemeleri, kontör yükleme ve daha birçok işlemler yeni şubemizde yapılabilecek."

-İneğin Teptiği yaşlı adam hayatını kaybetti-

Gölbaşı'nda ineğin teptiği yaşlı adam hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre ilçeye ağlı Örenli köyünde Mehmet Çınarlı (62), hayvanlara yem ve su vermek için girdiği ahırda, ineğin boynuz darbeleri sonucu ağır yaralandı. Yakınları tarafından Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mehmet Çınarlı, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Muhabir: Emin Tezerdi

Yayıncı: Hasan Özkal - ADIYAMAN

Kaynak: AA / Yerel

Cumhuriyet Mahallesi Mehmet Çınarlı Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title