Haberler

Adıyaman'da Yayın Yapan Mercan Tv'nin Klip Saatinde Program Yapımcısı ve Sunucu Askeri Kıyafetle Programı Sundu

Adıyaman'da Yayın Yapan Mercan Tv'nin Program Sunucusu, Müzik Programına Askeri Kıyafetle Çıktı.

Adıyaman'da yayın yapan Mercan TV'nin program sunucusu, müzik programına askeri kıyafetle çıktı.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca mevkiinde Adıyamanlı Er. Abdurrahman Doğan'ın şehit haberiyle yasa bürünen Adıyaman'da, şehit ailesinin üzüntülerini toplumun her kesimi paylaşıyor. Adıyaman'da yerel yayın organı Mercan Tv'de hafta içi her gün yayınlanan müzik programı Klip Mercan'ın yapımcısı ve sunucusu ekranların karşısına askeri kıyafetle çıktı. Şehit ailelerine manevi destek olmak için askeri kıyafetle seyircinin karşısına çıkan program yapımcısı ve sunucusu Oktay Çtinkaya, stüdyonun dekorunu

siyah bir örtüyle kapatarak üzerine büyük bir Türk Bayrağı astı.

Programın formatı gereği müzik yayının yapılması gerekirken P.Er. Abdurrahman Doğan ve diğer şehitler için özel yayın yapıldı. Program boyunca sadece şehit türküleri ve şiirler okundu. Programa canlı bağlanan izleyicilerde Oktay Çetinkaya'ya duyarlılığından dolayı teşekkür ederek, onlarda şiirler okuyunca stüdyoda duygusal anlar yaşandı.

Program yapımcısı ve sunucusu Oktay Çetinkaya, dağlarda hainlerle çarpışan askerlerin yanında olamadıklarını fakat basın mensubu olarak ellerinden gelen manevi desteği vermeyi amaçladığını belirterek, "Ulus olarak yas içersindeyiz. Tüm Türkiye'de olduğu gibi bizlerde yaşanan son olaylardan dolayı acı çekiyoruz. Bizler belki bedenen o insanlarla birlikte olamasak ta en azından kalplerimiz o insanlarla bir olsun. Hafta içersinde sürekli müzik yayını yaptığım bir programım var. Ama bu günkü programımı

tamamen şehitlerimiz için yapmak istedim. O dağlarda hainlerle karşı karşıya kalamasak da, o dağlarda hainlerle karşı karşıya kalıp şehit düşen insanlara basın mensubu olarak görevimizi yerine getirebilmek için böyle bir program yaptım. Bizim kalplerimiz o şehitlerimizle birliktedir" dedi.

(AA-ST-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title