Haberler

Adıyaman'da Sağlık Kuruluşlarının 2008 Yılı İlk Üç Aylık Performansı

Adıyaman Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş, 2008 Yılı İlk Üç Ayının Değerlendirme Toplantısında, Sağlıkta Dönüşüm Kapsamında Güler Yüz ve İnsan Sevgisiyle Hareket Edilmesi Uyarısında Bulundu.

Adıyaman Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş, 2008 yılı ilk üç ayının değerlendirme toplantısında, sağlıkta dönüşüm kapsamında güler yüz ve insan sevgisiyle hareket edilmesi uyarısında bulundu.

Hastane başhekimleri, sağlık müdür yardımcıları ve hastane müdürleriyle 82. Yıl Devlet Hastanesi toplantı salonunda gerçekleştirilen 2008 yılı ilk üç ayının değerlendirme toplantısında, sağlık hizmetlerinin daha kaliteli hale gelmesi için yapılması gerekenler ele alındı. Toplantıda konuşan Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş, değerlendirme toplantılarının periyodik olarak yapıldığını ve bu tür toplantıların hizmet kalitesinin artmasında büyük katkı sağladığını dile getirdi.

Taş, "Bundan önceki toplantımızda 2007 yılını değerlendirip 2008 yılı planlarımızı tespit etmiştik. 2007 yılının dolu dolu geçtiğini, 2008 yılının heyecan dolu geçmesi için planlamalar yapılmıştı. Bu toplantıda, 2008'in 3 aylık döneminde yapılan hizmetleri, şuan ki mevcut durumu, varsa planlar ve hastane içerisinde gerçekleştirilen yeni uygulamalar paylaşacaklar. Hastane yöneticilerimiz Adıyaman sağlık hizmeti sunumundaki performansları hafife alınamaz. Hastane yönetimi bu hizmeti verirken sağlık hizmeti kalitesinin standartların üzerine çıkartılmasını hedef edinmiştir. Temel nokta hasta memnuniyeti ve bunun yanında çalışanların memnuniyetidir. Üç yılda bir genel sağlık teftişi gerçekleştiriyoruz. 2005 yılında denetim yapılmıştı, bu yılda yine denetim geçireceğiz. Daha önceki denetimdeki ortaya çıkan ve giderilmemiş eksikliklerin acilen giderilmesinde fayda var" dedi.

Hastane yöneticilerine bazı uyarılarda bulunan Taş, "Hasta hakları birimlerinin çok aktif şekilde çalıştırılması gerekiyor. Hastaların il içi ve il dışı sevklerinde mutlaka sağlık personeli refakatinde, sevk edilen hastaneyle irtibata geçilerek gerekli konsorsiyum sağlandıktan sonra sevkin gerçekleştirilmesinde fayda var. Özellikle ilçelerdeki entegre 112 sağlık ekiplerinin vakaya ulaşma hızının uzatılmaması ve gelen uyarılara zamanında cevap verilip işlem yapılmasını istiyoruz. Yatak doluluk oranında gerekli hassasiyeti göstermemiz gerekiyor. Yatak kapasitesinin arttırılması konusunda hastane bütçelerinden azami karşılanmasını istiyoruz. Çünkü hastaların içerisinde bulundukları ortamın psikolojik etkisi de var. Hijyenik, konfor düzeyi hastanın iyileşme düzeyine çok olumlu etki yapmaktadır" şeklinde konuştu.

(AA-OÇ-Y) 18.04.2008 15:57 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title