Haberler

Adıyaman'da Okullara Yağmur Tatili

ADIYAMAN'da, şiddetli yağmur kent merkezinde onlarca ev ve işyerini sular altında bıraktı.

Adıyaman'da OKULLARA YAĞMUR TATİLİ

ADIYAMAN'da, şiddetli yağmur kent merkezinde onlarca ev ve işyerini sular altında bıraktı. Araçların hareket etmekte zorlandığı şiddetli yağmurun ardından kent merkezi ve köylerde eğitime 1 gün ara verildi.

Hafta başından bu yana karla karışık şekilde yağan yağmur sabaha karşı sağanağa dönüştü. Şiddetli yağışın ardından kent merkezinde birçok yeri su bastı. Caddelerin göle döndüğü kentte araçlar ilerleyemeyince onlarca araç yolda kaldı, bazı yollar trafiğe kapatıldı.

Sel sularına teslim olan kentte okullarına gitmek için yola çıkan birçok öğrenci de şiddetli yağmurda hareket edemeyince evlerine geri dönmek zorunda kaldı.

OKULLAR TATİL EDİLDİ

Kent merkezini etkisi altına alan şiddetli yağmurun ardından Adıyaman Milli Eğitim Müdürlüğü kent merkezi ve bağlı köylerde okulların 1 gün tatil edildiğini duyurdu. Kentte günlük yaşamı olumsuz etkileyen ve halen devam eden yağmur sonrası belediye ekipleri ile vatandaşlar kendi imkanlarıyla ev ve işyerlerine dolan suları tahliye etmek için çalışmalara başladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adıyaman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title