Haberler

Adıyaman'da, "Kudüs ve Mescid-i Aksa" Konulu Konferans

İHH Adıyaman Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen "Kudüs ve Mescid-i Aksa" konulu konferans, İHH Genel Başkanı Av. Fehmi Bülent Yıldırım tarafından verildi.

İHH Adıyaman Şube Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen "Kudüs ve Mescid-i Aksa" konulu konferansa, İHH Genel Başkanı Av. Fehmi Bülent Yıldırım, İHH Adıyaman Şube Başkanı Fadıl Akkuş, AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Seyfettin Bilen, STK temsilcileri, dernek başkanları ve iş adamları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Konferans öncesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı'na ve konferansta desteği geçen herkese teşekkür edildi.

Düzenlenen konferans, Kur'an tilavetiyle başladı. Daha sonra konuşan İHH Adıyaman Şube Başkanı Fadıl Akkuş, "Kudüs bize hiç de uzakta değil, elimizi uzattığımızda dokunabilecek kadar yakın. Ancak ne yazık ki, iç dünyamızdan o kadar uzaklaştırmışız ki bu mukaddes beldeden habersiz yaşıyoruz. Bugün Kudüs mahzun, boynu bükük, kopuk ve bölünmüş hayatlar hüküm sürüyor burada. Ne zaman Filistin meselesi olsa vicdanlarımız bize şu soruyu soruyor, bu vahşeti bu zulmü kim durduracak. Huzuru zevk ve sefada arayan insanlar mı yoksa mezhep ve cemaat taassubuyla paramparça olmuş bu ümmet mi kurtaracak" dedi.

İHH Genel Başkanı Av. Fehmi Bülent Yıldırım ise, "Size bir müjde vereyim. Bu İsrail'in nüfusu ne kadar, 6-7 milyon değil mi. Vallahi billahi şu anda dünyada sırf Mavi Marmara Gemisi'ne binmek için 12-13 milyon olur İsrail'in iki katı olur gerekirse gidip İsrail'i tükürüğüyle boğar Allah'ın izniyle. Bunlar korkak adamlar. Bunlar silahlarıyla silahsız insanlara saldırdılar. 10 kardeşimizi şehit ettiler. Ama zannediyorlar ki biz korkacağız. Allah'ın izniyle korkmayacağız. Siyonizm yıkılana kadar, Mescid-i Aksa özgürleşene kadar bu mücadele devam edecek, bu yaptıklarının hesaplarını da verecekler" diye konuştu.

Yapılan konuşmalarına ardından konferansta emeği geçenlere plaket takdim edildi. Plaket takdimi sonrası Grup Yürüyüşü tarafından ilahi ve ezgiler seslendirildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Yıldırım Adıyaman Akkuş Kudüs Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
title