Haberler

Adıyaman'da Çalıntı Motosiklet Operasyonu

Adıyaman'da polis ekiplerince yapılan çalışmalarda çalıntı olduğu belirtilen 5 motosiklet ele geçirildi.2 kişi gözaltına alındı.

Adıyaman'da polis ekiplerince yapılan çalışmalarda çalıntı olduğu belirtilen 5 motosiklet ele geçirildi. 2 kişi gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kent genelinde çalıntı motosikletlere yönelik uygulama başlattı.

Yapılan incelemede, çalınan motosikletlerin motor ve şasi numaralarının silindiği tespit edildi. Uzman bir ekip tarafından şaşi ve motor numarası belirlenen motosikletler sahiplerine teslim edildi. Olayla ilgili H.Ç ve M.A. gözaltına alındı.

Motosikleti teslim edilen vatandaşlardan Ramazan Saygı, "Çalınan motosikletimden umudunu kesmiştim. Beni arayıp motosikletinin bulunduğu söylendiğinde çok şaşırdım ve sevindim. Adıyaman Emniyet Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ederim" dedi.

Muhabir: Hakan Furkan - Mehmet Fatih Aslan

Yayıncı: Mehmet Güldaş - ADIYAMAN

Kaynak: AA / Yerel

Hırsızlık Büro Amirliği Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title