Haberler

Adıyaman'da Açık Havada Piyano Konseri

Güncelleme:

Adıyaman'da bu yıl ilk kez düzenlenen Uluslararası Arsemia Müzik Festivali kapsamında Piyanist Mert Yeşilmenderes, açık havada piyano konseri verdi.

Adıyaman'da açık havada piyano konseri

ADIYAMAN'da bu yıl ilk kez düzenlenen Uluslararası Arsemia Müzik Festivali kapsamında piyanist Mert Yeşilmenderes, açık havada piyano konseri verdi.

Adıyaman Belediyesi ve Adıyaman Filarmoni Orkestrası Derneği tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Uluslararası Arsemia Müzik Festivali kapsamında Ulucami Mahallesi'ndeki Sanat Sokağı'nda açık hava piyano konseri düzenlendi. Konserde piyanist Mert Yeşilmenderes, yerli ve yabancı eserlerden oluşan piyano resitalini sundu. Festivalin sanat yönetmeni Özgür Oğuz, daha fazla kişiye müzik dinletmek amacıyla Adıyaman'da ilk kez açık havada konser düzenlediklerini belirterek Festivali yapmamızdaki amacımız şehrimizi sanatta büyük şehirlerdeki ligine taşımaktı. Sanatsal anlamda Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yapılması gereken çok şey var. Bölgemize müzik anlamında bir nebze olsun bir şeyler katmak istedik dedi.

Piyanist Mert Yeşil Menderes ise, festival kapsamında Adıyaman halkıyla bir araya geldiği için çok mutlu olduğunu ifade ederek, Gelecekte düzenlenecek festivallerle Adıyaman'ın müzik alanında daha gelişmesini temenni ediyorum. Böylece Adıyaman'ın müzik anlamında markalaşacağına inanıyorum. Bundan sonra yapılacak etkinlikte destek vereceğim diye konuştu.

Konserin ardından festivalin koordinatörü İbrahim İnan tarafından piyanist Mert Yeşilmenderes'e plaket verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Piyanist Adıyaman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title