Haberler

Adıyaman'da 15 Çocuk Gönüllü Anneler Tarafından Sünnet Ettirildi

Adıyaman Gönüllü Anneler ve Kimsesizleri Koruma Derneği Tarafından Maddi Durumu İyi Olmayan Ailelerin Çocukları Sünnet Ettirildi.

Adıyaman Gönüllü Anneler ve Kimsesizleri Koruma Derneği tarafından maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocukları sünnet ettirildi.

Adıyaman Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen toplu sünnet şöleninde 15 çocuk sünnet olarak erkekliğe ilk adımı attı. Sünnet törenine Vali Halil Işık, Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Müdürü İsmail Akgün, dernek üyeleri ve sünnet olan çocukların aileleri katıldı. Doktorlar tarafından yapılan sünnet işleminde Mevlid-i Şerif okutuldu. Vali Halil Işık, maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarının sünnet ettiren dernek yetkililerine teşekkür ederek, "Daha önceden de

birçok güzel organizasyona imza atan gönüllü anneleri kutluyorum. İhtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını görerek el uzatılması, gerçekten çok güzel bir duygudur. Toplumumuzun bu birlik ve beraberliğe ihtiyacı var" dedi.

Adıyaman Gönüllü Anneler ve Kimsesizleri Koruma Derneği Başkanı Necla Özelçi ise, derneklerine yapılan destekleri yerine ulaştırmak için çalıştıklarını ifade ederek, "Nisan ayında Gönüllü Anneler ve Kimsesizleri Koruma Derneği olarak yardım amaçlı bir yemek tertip etmiştik. Bu yemekten elde edilen gelir ile yoksul 17 tane öğrencimizi giydirdik. 39 muhtaç aileye gıda, giysi ve nakit yardımı yaptık. Gelirin kalan kısmıyla da 15 çocuğumuzu sünnet ettiriyoruz. Elde edilen gelirin hak ettiği yerlere

harcanmasının haklı gururunu yaşıyoruz. Halkımızın yapacağı her türlü destek, tüm vicdani rahatlıkla yerine ulaşacaktır" dedi.

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Müdürü İsmail Akgün de, Gönüllü Anneler ve Kimsesizleri Koruma Derneği'ni kutlayarak, bundan sonra da aynı hassasiyetle faaliyetlerini yürütmeleri dileğinde bulundu.

Vali Halil Işık, sünnet çocuklarıyla tören pastasını birlikte kesti.

(AA-HD-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title