Haberler

Adım Adım Dolaşıyor

Funda Arar, Konser Turnesiyle Türkiye'yi Adım Adım Dolaşmaya Devam Ediyor.

FUNDA ARAR, KONSER TURNESİYLE TÜRKİYE'Yİ ADIM ADIM DOLAŞMAYA DEVAM EDİYOR.

Funda Arar, TSM çalışması 'Rüya' albümü satışa çıktığı Mayıs ayından beri satış listelerinde üst sıralarında yeralırken, konser turnesiyle Türkiye'yi adım adım dolaşmaya devam ediyor.

Albüm çıktıktan sonra turneye çıkan sanatçı, Mayıs ve Haziran ayında Üniversite konserleriyle gençleri eğlendirdi. Haziran ayı boyunca konser turnesi festivallerle devam eden Funda Arar, 'Yorucu ama keyifli bir yorgunluk içindeyim.

Bu güzel konserlerde izlemeye gelen herkese teşekkür ediyorum' dedi. Temmuz ayında yine yoğun bir tempo ile konser turnesine devam edecek sanatçı 20 Temmuz Zonguldak Devrek, 25 Temmuz'da Gelibolu'nda, 26 Temmuz'da Trabzon Maçka festivalinde, 27 Temmuz'da ise Çandarlı festivalinde konserlerle yine hayranlarıyla buluşmaya devam edecek.

TSM albüme olan ilgi karşısında düzenlenmek istenen imza günlerine konserlerin yoğunluğu nedeniyle gerçekleştiremeyen Funda Arar, imza günleri önümüzdeki aylarda yapmayı düşündüğünü söyledi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title