Haberler

Adilcevaz'da Trafik Kazası: 4 Ölü

Bitlis'in Adilcevaz İlçesi'nde Meydana Gelen Trafik Kazasında 4 Kişi Yaşamını Yitirdi.

Bitlis'in Adilcevaz İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgelere göre kaza, bugün saat 00.30 saatlerinde Adilcevaz-Erciş karayolu Erik Bağı mıntıkasında meydana geldi. Adilcevaz'dan Van'ın Erciş İlçesi istikametine gitmekte olan Mehmet Temel yönetimindeki 04 T 5003 plakalı ticari taksi, bilinmeyen bir sebeple Turgut Ö. yönetimindeki 33 TE 628 plakalı kamyonla çarpıştı. Kaza sonucunda otomobilde bulunan yolculardan Murat Kırtay (26), Meclis Gürtekin (33), Gürcistan uyruklu Bara Mitzer (41) ile taksi sürücüsü Mehmet Temel olay yerinde hayatını kaybetti. Cenazelerin Adilcevaz Onkoloji Hastanesi'ni morgunda bekletildiği, kaza ile ilgili kamyon sürücüsü Turgut Ö. ile yedek şoför Mustafa G.'nin jandarma tarafından gözaltına alındığı bildirildi.

Bu arada, Adilcevaz Cumhuriyet Savcılığı ölümlü kaza ile ilgili çok yönlü soruşturma başlatırken, cenazelerden 3'nün otopsinin ardından Ağrı'nın Patnos İlçesi'nde bulunan yakınlarına teslim edileceği, Gürcü asıllı kadının cenazesinin ise işlemlerin ardından Gürcistan Büyükelçiliği aracılığıyla ülkesine gönderileceği kaydedildi.

(NÇ-MET-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title