Haberler

Adil Gevrek: Hocamızın Öncelikli Düşüncesi Lig ve Kupa

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, teknik direktör Erol Bulut'un İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina'dan takip edildiği hakkında çıkan haberlerle ilgili, "Hem hoca hem biz bu konuyla alakalı bir şey demiyoruz. Sezon sonuna kadar devam ediyoruz. Ancak hocamızın da transferden önce düşündüğü bu sezon ligi ilk 6'da bitirmek, kupada da final oynamak" dedi.

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Türkiye Spor Ödülleri gecesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Gecede emeği geçen herkese teşekkür eden Adil Gevrek, "Sporun ödül gecesinde çok nezih dostlar var. Hepsini bu vesileyle görüşme imkanımız oldu. Bu tur törenlerde vefa ödülleri çok önemli. Bir defa buraya katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Önemli, güzel bir gece. Çok güzel dostlar var" şeklinde konuştu.

"KUPADA FİNAL OYNAMAK İSTİYORUZ"

Ligin ilk yarısında takım olarak iyi bir performans gösterdiklerini ifade eden Adil Gevrek, "Biz ilk yarı çok iyi performans gösterdik. 29 puanla 3'üncü sırada bitirdik.  İkinci yarı iyi başlayamadık. Bazı sebepleri de vardı. Futbolda çok fazla mazeret olmaz ama sakatlarımız vardı, şanssızlıklarımız oldu. Ziraat Türkiye Kupası'nda yolumuza devam ediyoruz. Dünkü maçta da biraz şansızlık, kısmetsizlik vardı.  Bazen çok iyi oynayıp, kazanamayabilirsin. Futbolda böyle şeyler var. Ama biz Evkur Yeni Malatyaspor ve bir Anadolu kulübü olarak hem maddi anlamda hem sportif anlamda hem de altyapı ve tesisleşme anlamında çalışmalar yapıp, hepsini bir arada götürmeye çalışıyoruz. Bu anlamda dediğim gibi 6 hafta var. Bu 6 haftayı en iyi şekilde değerlendirip, hedefimiz olan ilk 6'da ligi bitirmek istiyoruz. Şu anda 5'inci sıradayız. Kupada da final oynamak istiyoruz" dedi.

"LİGDE KOLAY MAÇ YOK"

Ligde kolay maç olmadığının altını çizen Gevrek, "Türkiye'de iki güzide takımımızın maçlarını yıllardır izliyoruz. Her izlediğimizde de zevk alıyoruz. İki takım için de önemli bir maçtı. Beraberlik için iki takımı da kutluyorum. Ama ligimizde kolay maç yok. Her maç anlamlı, önemli. Derbi maçlar da önemli. Şampiyonluk yolunda hem Galatasaray hem Medipol Başakşehir hem de Beşiktaş'a başarılar diliyorum. Diğer takımlarımıza da başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

"HOCAMIZIN ÖNCELİKLİ DÜŞÜNCESİ LİG VE KUPA"

Kupada final oynamaları halinde önlerinde 8 maç olduğuna dikkat çeken Gevrek, "Bizim ligde 6 maçımız var. Biz 6 değil 8 maç diyoruz. İnşallah kupada final oynarız. Hem hoca hem biz bu konuyla alakalı bir şey demiyoruz. Sezon sonuna kadar devam ediyoruz. Hoca da bu akşam burada olacak. Bu konuda soruları ona da sorarsınız. Ancak hocamızın da transferden önce düşündüğü bu sezon ligi ilk 6'da bitirmek kupada da final oynamak" şeklinde konuştu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Evkur Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title