Haberler

Adese Büyümeye Devam Ediyor

Güncelleme:

Adese, 2012 hedefleri çerçevesinde istikrarlı büyümesini sürdürüyor. Ocak ayında İstanbul ve Kocaeli'de açtığı toplam 6 mağaza ile Türkiye'deki toplam lokasyon sayısını 146'ya çıkaran Adese, kısa bir süre önce Kocaeli Körfez'de bir şube açmaya hazırlandığını duyurmuştu. Adese, Nisan ayında Mersin'in Mezitli ilçesinde hizmet halkasına bir mağaza daha ekleyerek toplam şube sayısını 148'e yükseltecek.

Mersin'deki altıncı mağazaAdese, beş noktada hizmet verdiği Mersin'de 2002'den bu yana faaliyet gösteriyor. Mezitli'de açılacak yeni şube ile birlikte Mersin'de Pozcu, Gözneyolu, Çağdaşkent, Mut Adese ve Palmiye Adesem'den oluşan hizmet zincirine yeni bir halka eklenmiş olacak. Nisan ayında açılması planlanan Mezitli Adese, toplam 470 metrekare satış alanında 3 kasa ve 18 personel hizmet verecek.

Adese büyüyor istihdam artıyor

Türkiye'nin 9 şehrinde 146 mağaza ile hizmet veren Adese, 2012 yılı sonuna kadar şube sayısını 156'ya çıkarmayı hedefliyor. Hali hazırda 3 bin 700'den fazla kişiye istihdam sağlayan Adese, 2012 başından bu yana yaptığı yatırımlarla 140 kişilik istihdam artışı sağladı. Bu sayının yıl sonuna dek 340'a ulaşması öngörülüyor.

Adese Genel Müdürü Mustafa Özeskiciler bu konuda şöyle bir açıklama yaptı. "2012 hedeflerimizden biri mevcut büyümeye ivme kazandırmaktı. 2012'nin ilk iki ayı içerisinde ise 6 şube açarak İstanbul ve Kocaeli'deki hizmet ağımızı genişletmiş olduk.

Mart ve Nisan aylarında Kocaeli-Körfez ve Mersin Mezitli mağazalarımızı hizmete sokarak toplam şube sayımızı 148'e yükselteceğiz. Yıl sonuna kadar ulaşmayı hedeflediğimiz lokasyon sayısı ise 156. 2012 yılında ve sonrasında da büyüme hamlemize ve mevcut mağazalarımız iyileştirilmesi yönündeki çalışmalarımıza süratli ve istikrarlı bir çizgide devam edeceğiz"

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Mezitli Mersin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title